پرتاپ یک ماهواره در سال94 قطعی است

وزیر ارتباطات گفت: ماهواره‌های پژوهشگاه فضایی، شریف، امیرکبیر و تدبیر در نوبت پرتاب قرار دارند و پرتاب یک ماهواره در سال ۹۴ قطعی است؛ پس از تدوین برنامه یکساله سازمان فضایی و برنامه ششم توسعه، پرتاب اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سهم دولت یازدهم در پیشرفت صنعت فضایی چقدر است

کاهش چشمگیر بودجه دفاعی کشور موجب تعطیلی تمامی پروژه های حیاتی کشو در حوزه دفاع و فضا در وزارت دفاع گردید بگونه ای که وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از عهده تامین حقوق پرسنل خود و همچنین تعمیر و نگهداری کارخانجات خود بازمانده و اقدام به کاهش نیروهای پیمانی و عدم استخدام جدید در دولت یازدهم نموده است. این امر موجب گردید پروژه ی موشک ماهواره بری که توان حمل ماهواره تا مدار (Geostationary Orbit) G.E.O را داشت کاملا متوقف گردد.

انحلال سازمان فضایی موتور پیشرفت صنعت فضایی را از کار خواهد انداخت

مهم ترین مسئله ای که در ارتباط با سازمان فضایی باید به آن توجه ویژه شود، حفظ انسجام و یکپارچگی آن است. همه می دانیم که در پی تاسیس سازمان فضایی و منسجم و یکپارچه نمودن آن بود که پروژه و طرح های کلان و ملی به ثمر رسید ، اما انحلال این سازمان و از دست دادن هویت مستقل آن عقبگردی بزرگ است که موتور پیشرفت صنعت فضایی را ازکار خواهد انداخت .

آیا بلایی که سر دانش هسته‌ای آمد، در عرصه فضایی تکرار می شود؟

در حالی که ایران در عرصه فناوری های هسته ای جزو کشورهای تراز اول جهان محسوب می شود و علیرغم همه تحریم ها، دستاوردهای قابل توجهی در این باره داشته است، طی یک سال و نیم از آغاز به کار دولت یازدهم تاکنون سرپرستی این سازمان همچنان به عهده «ابوالمشاغل دولت اعتدال» یعنی اکبر ترکان است که در افکار عمومی بیش از آنکه به عنوان یک چهره علمی شناخته شده باشد به خاطر اظهارات توهین آمیزش درباره توانمندی های کشور به عنوان سمبل «ما نمی توانیم» شناخته شد و معروف است.

آیا انحلال سازمان فضایی ایران سبب تضعیف اقتدار ملی نیست؟

آیا به نظر شما اقدام اخیر موجب تقویت این ظن نمی­گردد که تجزیه و محدود نمودن سازمان فضایی نیز یکی از موارد توافق شده­‌ی پشت درهای بسته ژنو است؟! چرا که سامانه‌­ی پرتاب ماهواره و موشک­های بالستیک حاصل تلاش مهندسان و اعضاء این سازمان بوده است.

پرتاب ماهواره تلویزیونی 60کاناله تا سال97

قائم‌مقام سازمان فضایی ایران با تشریح تازه ترین دستاوردها و برنامه های این سازمان از پیگیری استقرار ماهواره در دومین نقطه مداری ایران و پرتاب ماهواره مخابراتی ایرانی به نقطه مداری تا سال 1397 خبر داد.

ماهواره‌های تدبیر و خلیج فارس رونمایی شدند

ماهواره مخابراتی خلیج فارس توسط دانشگاه صنعتی مالک‌ اشتر طراحی و ساخته شده است. این ماهواره سازگار با بستر ارتباطی بی‌سیم زمین پایه کشور بوده و خدمات ارتباطی بی‌سیم ماهواره‌ای را به صورت امن و مطمئن با پوشش جغرافیایی ملی و یا منطقه‌ای ارائه می کند. این سامانه مجهز به پایانه‌های کاربری کوچک و سبک بوده و در شرایط بحران ناشی از حوادث و بلایای طبیعی نیز توسط نیروهای امدادی مورد استفاده قرار می گیرد.

سازمان فضایی ایران زیرمجموعه معاونت اجرایی رییس‌جمهور شد

شریعتمداری ادامه داد: در دولت تدبیر و امید برنامه‌های فضایی همچنان با قدرت و جدیت دنبال می‌شود و سازمان فضایی ایران با اقتدار و تمام ظرفیت موجود به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

کاوشگر پیشگام با ۳ میلیارد تومان به فضا رفت

رییس سازمان فضایی ایران با بیان این که میزان موفقیت در ماموریت‌های فضایی حدود 30 درصد است، بر ضرورت اطلاع رسانی عدم موفقیت‌ها در ماموریت‌های فضایی و همچنین اطلاع رسانی و تبلیغات مناسب‌تر در خصوص ماموریت‌ها و موفقیت‌های فضایی به مردم تاکید و هزینه ماموریت کاوشگر «پیشگام» را نیز حدود دو تا سه میلیارد تومان اعلام کرد.

در دهه فجر موجود زنده به فضا می‌فرستیم

رئیس سازمان فضایی با تاکید بر اینکه نام این کپسول زیستی «پیشگام» است، خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته اعزام انسان به فضا در دستور کار سازمان فضایی قرار دارد که با اعزام کاوشگر موجود زنده مقدمات اجرای این پروژه ظرف 5 تا 8 سال آینده انجام می شود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.