مخالفت آیت الله مصباح با نامزد واحد اصولگرایان

این فکر که همه توافق کنند بر روی یک نفر عملی نیست. این بهترین حالت است اما در یک صورت محقق می‌شود و آن این‌که رقیب قوی وجود داشته باشد که احتمال برنده شدن او باشد و به عنوان ثانوی روی آن توافق کنند تا فردی مفسد و خائن سر کار نیاید.

ساکتین فتنه عده‌ای را متهم به مصادره ۹دی می‌کنند

برخی از نخبگان فکری و سیاسی کشور تحت تاثیر تحلیل‌های ناکافی و وابستگی‌های مختلف دنیایی در قبال فتنه سکوت کردند. دقیقا آن لحظه‌ای که انقلاب اسلامی به اقدام آن‌ها نیاز داشت، کوتاهی کردند. صراط مستقیم انقلاب را تشخیص ندادند، ازتدابیر و مواضع مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای‌- دامت برکاته‌- به موقع حمایت نکردند و متاسفانه توسط این گروه از نخبگان فکری و سیاسی در روشنگری علیه فتنه کوتاهی شد.

از ساکتین فتنه‌های فرهنگی هم حساب‌کشی کنید

ویژگی اهالی کوفه آن است که در بزنگاه و ضرورت حضور دینداران قلیل می‌شوند چرا که معمولا مدعیان دینداری و عبید دنیا حال و حوصله هزینه دادن برای دین و دفاع از آن را ندارند! در کوفه آنچه فراوان است سلیمان بن صرد خزاعی است! آ

سنگ‌تمام ساکتین برای بازگرداندن فتنه‌گران

ائتلاف فتنه گران و ساکتین فتنه بر روی یک گزینه تکنوکرات یا دو وجهی که بتواند اداره امور کشور را از دست نیروهای انقلابی خارج کند، همه آن چیزی است که در حال حاضر مدنظر جریان‌های مورد اشاره می‌باشد…

تودیع قابل تأمل سردار باقرزاده پس از استعفای اعتراض‌آمیز داوودآبادی

همچنان این سوال باقی می ماند که آیا این تغییر در مدیریت بنیاد حفظ آثار با استعفانامه داوود آبادی و انتقادات وی مرتبط است؟ و به عبارتی سردار باقرزاده کنارگیری کرده و یا برکنار شده است؟ و همچنین آیا سردار کارگر با سابقه ای که در معاونت اجتماعی ناجا داشته است برای این سمت انتخاب مناسبی است و یا به گفته داوود آبادی باعث تضعیف این نهاد می گردد؟

آقای لاریجانی! گمان می‌کنیم در صدد تطهیر فتنه گام بر می‌دارید

ما هم قبول داریم که «برای اداره کشور بلد بودن و کاردان می‌خواهیم» اما‌ای کاش پاسخ می‌دادید که شخص شما در کسوت مدیریت مجلس هشتم، اداره آن را به کدام سمت سوق داده‌اید؟ به سمت حل مشکلات مردم یا سیاسی‌تر کردن موضوعات؟

نقاب فتنه

هرچه عنوان فتنه در کشاکش های انتخاباتی پررنگ تر می شود رفته رفته مطالبات اصلی تر و خط قرمزها و اصولی که پیش تر ذکر شد به نفع گفتمان فتنه ستیز رنگ می بازد. از همین رو فتنه که حالا مساله اول انتخابات شده تبدیل می شود به نقابی که مهمترین کارایی اش برای بسیاری از عمارهایی که ذکرشان خواهد رفت پنهان شدن در پس آن و عدم پاسخگویی به عملکرد سالهای گذشته است. دیگر فضا در شرایطی نیست که کسی از جبهه مطالبه گران در رابطه با سوابق مبارزه با فسادشان بپرسد، از سوابق حضوردر بحران های مختلف بخصوص ایام سیطره دوم خردادی ها بر مسندهای اجرایی کشور و هجوم همه جانبه به ارزش ها در روزنامه و رسانه های مکتوب بپرسد، از سوابق انتقاد به سیاست های دوران آقای هاشمی و نسخه های توسعه محور و حاکم شدن نگرش های لیبرال و آغاز بروز اختلافات طبقاتی بپرسد و…

به ما رأی دهید تا حامیان این‌ها رأی نیاورند

آنها در ایام انتخابات، شروع می‌کنند به تهدید مردم که «اگر به فلانی‌ها رای بدهید، چنین و چنان خواهد شد». معنای اصلی این تعبیر این است که «به ما رای بدهید». اما چون روح تهدید در اینها ریشه دوانده و نمی‌توانند خود را اثبات کنند، اقدام به تهدید مردم می‌کنند. اگر اینها، از مرام تهدید توبه کنند قاعدتاً باید بگویند: «اگر به ما رای بدهید چنین می‌کنیم و چنان».

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.