مبانی سیاست خارجی دولت تدبیر و راستگویی

کیست که نداند آقای رئیس‌جمهور از زمان مبارزات انتخاباتی تا همین اواخر علی‌الدوام کیفیت و چگونگی چرخ معیشت را به چرخ هسته‌ای پیوند زده‌اند. برای اینکه پیامد این پیوند و گره‌خوردن روشن شود لازم است اضافه کنیم که مراد از این ربط‌دادن این است که برای بهتر چرخیدن چرخ معیشت لازم است تحریم‌ها رفع و لغو شوند، و برای رفع تحریم‌ها لازم است برای کیفیت و چگونگی چرخیدن چرخ هسته‌ای با افرنگیان و در رأس آن با آمریکا وارد مذاکره هسته‌ای شویم.

با وجود رانت‌خواری‌ها، رفع تحریم‌ها بی‌فایده است

روحانی در 24 دی 92 می‌گوید: «می دانید توافق ژنو یعنی چه؟ یعنی شکستن سد تحریم.» اما با همه‌ی این اظهارات، ظریف دسامبر 2014 یعنی یکسال بعد از توافق ژنو در نامه ای به همتایان غربی خود، نوشت: «‌در حالی که ایران با اجرای کامل تعهدات، سهم خودش در معامله را انجام داده است، آمریکا و اتحادیه اروپا اقدامات بیشتری را جهت حفظ نظام تحریم ها اتخاذ کرده اند.» حرف درست همین است که هیچ اتفاقی نیفتاده است و آن ها تا توانسته اند نظام تحریم را تحکیم کرده اند.

كاروان تدبيرهای دولت به كجا مي‌رود؟

آيا ملت ايران مي‌داند كه پس از انجام تمام تعهدات كليدي مرتبط با هسته‌اي ايران، و پس از بازرسي و راستي‌آزمايي توسط آژانس، و تأييد تمام آن تعهدات، فقط و فقط تحريم‌هاي ثانويۀ آمريكا ـــ نه تحريم‌هاي اوليه ـــ تعليق خواهد شد؟

لغو تمام تحریم‌ها بعد از توافق دروغ است

زمانی که ما تمام تعهدات کلیدی مانند تعطیلی راکتور آب‌سنگین اراک و تغییر کاربری فردو را انجام دادیم، بعد تازه طرف مذاکره برای بررسی و راستی‌آزمایی می‌آید و اگر لطف کرده و تائید کند که تعهدات را انجام دادیم فقط تحریم‌های ثانویه اقتصادی و مالی مربوط به بحث هسته‌ای را متوقف می‌کند. فقط یک‌پنجم تحریم‌ها مربوط به هسته‌ای است، از این ‌یک‌پنجم نیز فقط تحریم‌های ثانویه آن ممکن است متوقف شود؛ یعنی تحریم‌هایی که به اشخاص و نهادها و شرکت‌ها و ارگان‌های غیرآمریکایی بازمی‌گردد.

این همه هیاهو برای اختفای توافقنامۀ لوزان!

سؤال مهم دیگری با قوت تمام رخ می‌نماید: با توجه به اینکه توافقنامۀ ژنو سی چهل درصد برنامۀ هسته‌ای ایران را متوقف و در مواضعی به عقب برگردانده و توافقنامۀ لوزان چهل پنجاه درصد آن برنامه را تعطیل یا مضمحل کرده است، توافقنامۀ نهایی قرار است چه کند؟

صوت: با توافق مخفی هسته‌ای مواجهیم

در فراز چهارمِ بیانیه آمده است، ظرفیت و سطح ذخایر اورانیوم غنی شده توسط ایران، برای «بازه زمانی مشخص شده» محدود خواهد شد. اما وقتی در متن جستجو میکنیم زمانی برای آن مشخص نشده است در حالی که متن به صراحت میگوید «بازه زمانی مشخص شده!» و مثلا نمیگوید بازه زمانی که بعدا مشخص خواهد شد.

یانیه لوزان در دانشگاه تهران تحلیل می‌شود

انجمن مستقل دانشگاه تهران در برنامه‌ای با عنوان «از رنجی که می‌بریم» به تحلیل بیانیه لوزان می‌پردازد.

منوچهر محمدی: به جرئت می‌گویم در تاریخ روابط بین الملل چنین توافقی ندیده‌ام

هنوز پروتکل را امضا نکرده، آن‌ها می‌گویند باید پادگان‌ها را بازرسی کنیم. وقتی امضا کردیم که دیگر هر جا را خواستند بازرسی می کنیم. به بازرسان آژانس باید اعتماد کنیم؟ هانس بلیکس گفته بود که بازرسان آژانس دو دسته اند. خوب‌هایشان جاسوس آمریکا و بدهایشان جاسوس اسرائیل هستند!

فردا نشست مطبوعاتی منتقدین توافق هسته‌ای

نشست خبری کمیته صیانت از منافع ایران با عنوان «توافق لوزان؛ کدام استقلال؟ کدام پیروزی؟» با سخنرانی اساتید و کارشناسان​ و حضور رسانه‌های داخلی و خارجی جهت تبیین واقعیات مذاکرات ​لوزان روز یکشنبه 16 فروردین برگزار می‌گردد.

معتقدم پای یک قرارداد محرمانه در میان است

حال فرض کنیم یکی از منتقدان و بی‌سوادان باشند که دکترا دارند و بر فرض بزدل سیاسی و تازه به دوران رسیده باشد اما در ‌‌نهایت این آدم جهنمی مزدور حرف‌هایی دارد که تحریم‌ها افزوده شده و می‌گوید که این حرف که ساختمان تحریم ها ترک برداشته خلاف واقع است. خب این حرف ها جواب باید داده شود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.