وقتی فیلمفارسی‌سازی را دستاورد می‌دانیم!

آخرین فیلم سهیلی آنقدر پرت‌و‌پلاست که اساسا ارزش بحث جدی را ندارد. یک فیلمفارسی که با استاندارهای دهه پنجاه ساخته شده است و برای اینکه اسلحه کشیدن قهرمان را توجیه کند چندین داستان یک خطی و ساده را به هم وصله پینه کرده است. یک پسرفت از فیلم ضعیف «گشت ارشاد»، که اگر لودگی‌های «رضا کِلاش»(رضا عطاران) نبود اساسا تا انتها قابل تحمل نبود و معلوم نیست چرا سازنده‌اش آن را یک دستاورد مهم می‌داند و به ساختش افتخار می‌کند!

سهیلی «کلاشینکف»‌ را کلید زد

سعید سهیلی «کلاشینکف» را امروز با حضور اسلحه «کلاشینکف» به عنوان نقش اصلی و 6 بازیگر مطرح سینمای ایران کلید زد.

«فرشتگان قصاب»در کمین بازیگران ایرانی

قرار است در این فیلم که موضوعی بین‌المللی دارد، بازیگرانی از کشورهای افغانستان و لبنان به همراه بازیگران ایرانی حضور پیدا کنند.

توزیع بدون سانسور گشت ارشاد کذب است

خبر توزیع بدون سانسور فیلم سینمایی «گشت ارشاد» در شبکه نمایش خانگی کذب محض است. اصلاحاتی برای فیلم در زمان اکران در نظر گرفته شده بود که بخشی از آن انجام شد و بخشی از آن در زمان اکران انجام نشده بود.

«گشت ارشاد» بی‌سانسور به خانه‌ها آمد

“گشت ارشاد” هم در حالی رسماً وارد شبکه نمایش خانگی شده‌است که سعید سهیلی کارگردان این اثر دوماه پیش در پاسخ به پیگیری یکی از رسانه‌ها درباره سرانجام نسخه نمایش خانگی “گشت ارشاد” گفته بود: “با اتفاقی که برای این فیلم در اکران نوروزی افتاد، فاتحه این فیلم را خوانده و دیگر هیچ تمایلی به ورود آن به شبکه نمایش خانگی ندارم.”

سهیلی: «گشت ارشاد» و «خصوصی» فقط پیراهن عثمان بود

کارگردان «گشت ارشاد» با تاکید مجدد بر اینکه دورخیز برخی افراد برای انتخابات ریاست جمهوری آینده سبب ایجاد کردن چنین حواشی برای سینماگران شده است بیان کرد: اگر می‌خواهیم با این جریان مقابله کنیم باید ببینیم از کجا نشات می‌گیرد. معتقد هستم پشت این جریان تفکری ایستاده است که نقشه‌اش انتخابات آینده است و فیلم من و آقای فرح‌بخش تنها پیراهن عثمان بود تا بتوانم بگویم به وزیر ارشاد توهین کنند.

آقای «انصار» نمی‌دانم پشت چهره‌تان کیست و مرام‌شان چیست

به این دلیل «آقای انصار» خطابت می‌کنم که نمی‌دانم پُشت این چهره‌ای که‌گاه و بیگاه بروز و ظهور می‌کند دقیقاً کیست و مرامش چیست! پیر است یا جوان. خام است یا پُخته. کم سواد است یا بی‌سواد. جبهه دیده است یا جبهه ندیده. اما این را خوب می‌دانم که هرکه هستی و هرچه هستی، کوچکی و ناچیز. «من آنم که رستم بود پهلوان!» بهترین مصداق عینی توست.

گشت ارشاد؛ تعبیر لیبرالیستی از حق شهروندی

«گشت ارشاد» ماجرای سه مرد است که به نام مامورین گشت ارشاد از مردم اخاذی می‌کنند. فیلم تلاش می‌کند تا با نشان دادن بدبختی‌ها و گرفتاری‌هایی که آنان در زندگی خود با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، اقدام آن‌ها را موجه جلو دهد.

به نام بسیجی، به اسم گشت ارشاد، به کام اراذل!

حکایت بسیجی جماعت هم حکایت جالبی است. مخصوصا وقتی که چهره آن‌ها در جشنواره فجر به تصویر کشیده شود. جشنواره‌ای به نام انقلاب اسلامی! انگار که اسم بسیجی‌ همیشه‌همراه با انقلاب بوده است. از همان آغاز!

«گشت ارشاد»؛ کاریکاتوری از چند فیلم‌فارسی!

خط داستانی «گشت ارشاد» کاریکاتوری است از آثاری مانند «قیصر»، «گنج قارون» و فیلمفارسی‌هایی که همچنان سینماگران ما دوستدار ادای دین به آنها هستند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.