استقبال از رهبری و چند سوال ساده از سایت کلمه

یکی از مشکلات مزمن روشنفکران متمایل به غربگرایی در کشور، احمق فرض کردن مردمانی بوده است که در دایره روشنفکری نبوده اند. آیا سایت کلمه گمان کرده است ملت همه از دَم بیسوادند و موظفند گول لقب “حجت الاسلام و المسلمین”ی جناب فاضل یا ژست ریاکارانه ی دین مداری سایت کلمه را بخورند؟

نکات جالبی پیرامون سفر رهبر انقلاب به شهر قم

اسحاق رهنما – سفر رهبر انقلاب به شهر ما ، نکات جالبی برای من داشت ؛ 1. اول اینکه بسیاری از مطالبی که قبلا فکر میکردم میدانم ، عمیقا لمس کردم و تبدیل به باورقلبیم شد. قبلا میدانستم که دستگاه تبلیغاتی نظام ظعیف و منفعل است ؛ اینکه تلویزیون قابلیت نمایش بسیاری از واقعیت های […]

رسومات گعده‌های علمایی

اگر دیدارهای دیپلماتیك قوانین و تشریفات خاص دارد، دیدارهای علما سنّت نانوشته‌ی خود را دارد. از نیم‌خیز شدن حضار به هنگام ورود مهمان جدید تا احوالپرسی با اشاره دست از همه حضار توسط تازه وارد به جلسه.

سناریوهای رسانه‌های بیگانه در مواجهه با سفر رهبر معظم انقلاب به قم

نخستین اقدام رسانه‌های بیگانه در تقابل با خبر «سفر قریب‌الوقوع رهبر معظم انقلاب به قم» شایعه‌سازی در خصوص لغو این سفر بود. سفر رهبر معظم انقلاب با همه‌ جو‌سازی‌ها سرانجام در میان استقبال بی‌نظیر و تاریخی مردم قم انجام شد.

آیا استقبال از رهبری خلاف فرمایش حضرت علی است؟

اگر آن روز هم مردم شهر «انبار» به اميرالمؤمنين(ع) مي‌گفتند: «چون شما ولي‌الله‌ و وصي پيامبر هستيد، به شما احترام مي‌گذاريم» يقيناً اميرالمؤمنين برخورد ديگري مي‌كردند و مانع آن‌ها نمي‌شدند.

دغدغه‌های رهبر انقلاب پيش از سفر به قم

در سفر قم به مسئولین بگویید حتماً، تبلیغات سفر غلو آمیز نباشد، تعریضی به علما، بزرگان و دیگران نباشد، تعریف‌ها بی‌جا نباشد؛ من می‌خواهم با طلبه‌ها صحبت کنم و با روحانیون حرف دارم. یکی از دغدغه‌های من در سفر به قم، این است که مبادا محافظان زمانی که علما و بزرگان برای دیدار می‌آیند، چون آن‌ها را نمی‌شناسند به آن‌ها بی احترامی کنند.

تصویر: دیدار حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

دیدار حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای – ۱۳۸۹/۷/۳۰ – قم

دیدار سرزده رهبر انقلاب با سه خانواده شهید

رهبر انقلاب در سومین روز سفر خود به شهر قم به صورت سرزده به منزل سه خانواده شهید در این شهر رفتند و آن‌ها را مورد تفقد قرار دادند.

تحول با طعم حوزوی‌سازی

با توجه به این مباحث، مقصود از تحول یك حركت نو به نو اجتهادی است. به تعبیر دیگر خود ایشان، مقصود از تحول، مدیریت آن است؛ چراكه تحول یك امر قهری است. البته ایشان تأكید كردند كه مقصود از تحول به هیچ‌وجه رها كردن شیوه‌های سنتی و تبدیل كردن آن‌ها به روش‌های دانشگاهی نیست.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.