عکس: مستراح عروس

یکی از سنت‌ها و پدیده‌های شومی که در سال‌های اخیر گریبان‌گیر خانواده‌های ایرانی شده و تشدید کننده چشم و هم چشمی است جهازتماشاست.

قربانی کردن در راه خدا سنت مؤکد است

روز دهم ذیحجه، روز عید قربان است و بسیار روز شریفی است و اعمال آن چند چیز است که ازجمله مهمترین آنها قربانی کردن و خواندن نماز روز عید قربان است.

سنت سحرخوانی ؛ از مصر تا فلسطین

سحرخوانی یک رسم قدیمی در ایران است که در بسیاری از شهرها و روستاهای ایران وجود داشته و چه بسا همچنان وجود دارد.

سیر تحولات حجاب و عفاف در ایران

برنامه‏ ریزان و سیاست‏گذاران فرهنگی در ایران با مقدم داشتن «توسعه‌ی اقتصادی» نسبت به مسائل فرهنگی و از جمله حجاب، ضربات جبران‏ ناپذیری به حجاب و عفاف در جامعه وارد آوردند و آنچه در برنامه‏ های توسعه‌ی کشور، توسعه‌ی فرهنگی نامیده می‏‌شود، چیزی جز بسط فرهنگ توسعه‌ی غربی نیست.

«ماهی قرمز» نه ایرانی است نه اخلاقی

بیشتر ماهی‌های قرمزی که خریداری می‌شوند، در همان یکی دو روز نخست می‌میرند یا به عبارت بهتر و دقیق‌تر، از سوي ما انسان‌ها کشته می‌شوند. برآوردهای چند سال پیش نشان می‌داد که هر سال حدود هفت میلیون قطعه ماهی قرمز در ایام نوروز می‌میرند.

اسلام و سنت‌های ایرانی گفتاری از استاد حسن رحیم‌پور

در ایّام چهارشنبه سوری و عید نوروز هر از گاهی، مسئله نسبت «مسلمانی» و «ایرانی بودن»، به‌میان می‌آید به همین مناسبت گفتاری از استاد حسن رحیم‌پور ازغدی که به مقولاتی از این قبیل در عرصه ملیّت و اسلامیّت پرداخته است تقدیم می‌گردد.

پوتین، روسیه و المپیک سوچی‎

در واقع، پوتین تنها سیاست‌مداری است که در دنیا بدون ترس نظرات خود درباره دین، سنت و ارزش‌های خانواده و سنتی را بیان می‌کند و خواستار حفظ رسوم سنتی اروپا بوده و علیه ظهور ارزش‌های خطرناک و نامتعارف صحبت می‌کند.

حیات پست مدرن، تجربه‌ سوژگی و سبک زندگی

دنیای مصرفی جدید تجربه‌ی سوژگی فرد در نسبت مصرف و معنابخشی را از جا می‌کند و سوژه با جهانی دیگرگون مواجه می‌شود. در فرآیند تزریق مداوم آرزومندی، آرزومندی‌ها و الگو‌ها و سبک‌های زندگی دیگر در قید طبقه‌بندی‌های صلب طبقاتی قرار نمی‌گیرند، بلکه آرزوها و امیال مصرفی فرد را از طبقه در معنای سنتی کلمه جدا می‌کند.

بررسى ديدگاه شهيد آوينى در باب روشنفکری

از نظر شهيد آوينى: تفاوت ما و غربى‏ها در اين است كه اومانيسم و فرزندان او، ليبراليسم و دموكراسى، ميان نيازهاى انسان تفاوتى قايل نمى‏‌شوند. آنها از آنجايى كه براى انسان «حقيقت غايى» نمى‏‌شناسند، اعتقاد يافته‌‏اند كه همه نيازهاى بشر بايد به طور يكسان برآورده شوند، حال آنكه در اين صورت، شدّت و حدّت نيازهاى حيوانى، عشق به كمال را كه منشأ نيازهاى فطرى است محجوب خواهد داشت و راه انسان به سوى فلاح مسدود خواهد شد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.