سکانس کلمات، سیدحسن حسینی آن چنان که بود

سیدحسن حسینی در کنار این‌که از پرداختن به درد مردم می‌گوید از پرداختن به هوس‌های مردم و عامیانه شعر گفتن هم بیز‌ار است:«شعر نمی‌تواند و نباید به توقعات عموم مردم باج دهد. حتی شعر عامیانه نمی‌تواند عوامانه باشد. گرچه دیر، بالاخره فهمیدم که با ماشین عروسی نمی‌شود مسافرکشی کرد». او عوامفریبی را تولید انبوه تفاهم می‌داند و احمق را مردی با آستینی پر از دلیل

ادبیات مقاوت؛ فرزند انقلاب اسلامی

هنر و هنرمندان از نخستین کسانی بودند که با انقلاب اسلامی همراه شدند و در به ثمر رسیدن این نهضت مردمی نقش فعالی داشتند به گونه‌ای که «انقلاب فرهنگی» خواندن آن سخنی بجا و مقبول است. نویسندگان و شاعران، سینماگران و تصویرگران و همه و همه دست در دست هم دادند تا مهم‌ترین اتفاق قرن رقم بخورد.

انتشار طنز‌های منظوم سیدحسن حسینی

امینی درباره این مجموعه اظهار کرد: بخشی از شعرهای طنز مرحوم سیدحسن حسینی قبلا در كتاب «نوشداروی طرح ژنریك» منتشر شده است اما این‌بار توسط خانواده ایشان شعرهای جدید آن مرحوم در اختیار من قرار گرفته است.

سید‌ شاعران انقلاب اسلامی در قاب کتاب

کتاب «سید شاعران انقلاب» با نگاهی به زندگی، شعر و اندیشه مرحوم سیدحسن حسینی منتشر شد.

مؤدب: قیصر از کسانی که نام حزب‌الله را خرج خود می‌کردند آزرده بود

یکی از همین کسانی که در ادبیات به واسطه اسلام و انقلاب نان می‌خورد را ذکر کرد و به او تعریض داشت و واقعا هم تعریضش درست بود. می گفت این آقای… می خواهد همه سنگرهای اسلام را تنهایی حفظ کند… قیصر از این نامردمی‌ها و بخشی از این کسانی که نام حزب‌الله و انقلاب را خرج خودشان می‌کردند آزرده بود. اتفاقا آن مورد خاص یکی از سرشناسان این جماعت تکفیری ادبیات است!

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.