می‌خواهند از آوینی یک روشنفکر بسازند

این بار نیز موضوع «تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب» مورد توجه تحریریه راه بوده است. در این شماره مطالبی در حوزه «تاریخ شفاهی پشت جبهه» منتشر شده است. «زنان پیشمرگ پشت جبهه»، «آن هشت سال»، «پنج سال پای ثابت رادیو عراق» و معرفی یک کتاب از زنان قهرمان جنگ جهانی دوم، برخی عناوین این بخش مهم است.

سینمای مستند «حقیقت» را آشکار می‌سازد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت اظهار داشت که سینمای مستند بعنوان توانمندترین ابزار به تصویر کشیدن اندیشه بر مبنای واقعیت‌های جهان هستی می‌تواند بخشی از حقیقت را برای ما آشکار سازد.

جنگ ما با غرب بر سر انقلاب اسلامی است

چطور می‌شود آدمی مانند شهید آوینی غرب و امریکا را رها کرده و به جبهه‌ها بیاید و روایت فتح را بسازد اما برخی از مبارزان قبل از انقلاب ما اکنون در آغوش غرب رفته و حتی ریش‌های خود را طوری زدند که پوست صورتشان دارد کنده می‌شود به قول شهید آوینی در دنیای ما بوزینگان به انسان‌ها حکومت می کنند و مشکل انقلاب اسلامی با همین بوزینگان است.

سانسورچی‌ها انقلاب را از سینما حذف کرده‌اند

اگر سینمای ما طبیعی بود، بسیاری از فیلم ها در آن ساخته می شد. متاسفانه این روزها بحث تخریب در سینمای ایران اوج گرفته است. ما در فیلم های خود جنگ و شهیدی را روایت می کنیم که شناسنامه سیاسی و اعتقادی ندارد، وصیت نامه ندارد. در واقع تمام تلاش خود را می کنیم که شناسنامه سیاسی و اعتقادی آن ها را باطل کنیم.

فیلم: سخنان دیده‌نشده آوینی از روایت فتح

در این ویدئو شهید مرتضی آوینی درباره مستند های روایت فتح در یک نشست پاسخ می دهد. در قسمتی از این فیلم آوینی می پرسد «روایت فتح چی داره که مستندهاش با مستندهای بقیه درباره جنگ فرق می کنه؟»
یکی از حضار جواب می دهد: «آقا مرتضی داره»!

ایستادگی حوزه هنری، سینمای امسال را سالم کرد

مومنی شریف گفت: اگر سال ۹۱ حوزه هنری نسبت به تولید فیلم های مغایر با ارزش ها موضع گیری نمی کرد از میان ۱۵ فیلمی که با این موضوع در سال ۹۰ ساخته شد، سال ۹۱ بیش از ۴۰ فیلم با این نگاه تولید می شد و امسال شاهد اکران آنها بودیم. خوشبختانه آنچه تا امروز به اطلاع ما رسیده نشان نمی دهد امسال شاهد تولید و نمایش چنین آثاری باشیم.

میرشکاک: اگر آوینی زنده بود٬ حتماً برایمان رمان می‌نوشت

شهید آوینی می پرسید کافکا چگونه کافکا شده است، مسلماً او نخست با جهان پیرامون خویش یکی شده و بعد از آن فراتر رفته است؛ این کل نویسندگی است که شهید آوینی آن را به یک جمله تبدیل کرد.
اگر شهید آوینی زنده بود حتماً برایمان رمان می نوشت؛ چون صد تا میدان مین و فکه که نداریم و آنها دیگر تمام شده است.

چهاردهمین سفر عاشورائیان به کربلای فکه

در این مراسم که از اذان ظهر عاشورا و همراه با اقامه نماز ظهر و عصر در قتلگاه فکه آغاز می‌شود، سعید قاسمی از فرماندهان اطلاعات عملیات نبرد والفجر مقدماتی و حسین یکتا، فرمانده قرارگاه بقیه الله الاعظم(ع) به سخنرانی خواهند پرداخت. همچنین صابر خراسانی به شعر خوانی پرداخته و حسین قدیانی از نویسندگان جبهه فرهنگی انقلاب متنی را قرائت خواهد کرد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.