سید کمیل باقرزداه

در منبرهای محرّم به مصاف سهل‌انديشان می‌رویم

مشكل امروز كشور وجود آدمهاي سهل انديشي است كه واقعيات را نمي فهمند. با سخنان ديروز مقام معظم رهبري، تبيين ماهيت ساده انديشاني كه مذاكره با آمريكا را به مذاكره امام حسين با عمر سعد تشبيه كردند، يكي از محورهاي محتوايي منبرهاي طلاب و فضلاي انقلابي سراسر كشور در دهه اول محرّم امسال خواهد بود.

پاسدارها به حرفی‌که بزنند عمل می‌کنند

وقتی سردار حاجی زاده در واکنش به تجاوز پهپاد اسرائیلی می‌گوید «تسلیح کرانه باختری را تسریع خواهیم کرد» و یا سردار سلامی می‌گوید «پاسخ ایران دیپلماتیک نخواهد بود، در میدان پاسخ می‌دهیم و لزوماً ان را اعلام نمی‌کنیم»، اسرائیلی ها خوب می‌دانند این حرفها بلوف دیپلماتیک نیست؛ وعده هایی است که حتماً اتفاق خواهد افتاد.

وقتی سیدحسن نصرالله فرقه گرایانه سخن گفت

جوانان و نوجوانان حزب الله مشغول رژه مخصوص روز قدس بودند. رژه که تمام شد، همه ی چشمها به پرده بزرگ بالای جایگاه بود تا مثل همیشه به دلیل مسائل امنیتی و حفاظتی، سید از طریق ویدئوکنفرانس برای مردم سخن بگوید. همه روی صندلیها نشسته بودند و منتظر آغاز سخنرانی بودند. اما ناگهان..! ناگهان در مقابل دیدگان حیرت زده مردم، سید به روی سِن آمد! جمعیت از شدت هیجان منفجر شد!

مفسد فی‌الارض «سیاسی» را هم اعدام كنيد

سرانجام حکم اعدام مه آفرید امیرخسروی اجرا شد تا نظام اسلامی به صورت عملی وارد فاز برخورد مقتدرانه و قاطعانه با مفاسد اقتصادی شود. اجراى این حکم الهی را به فال نیک گرفته و از قوه قضائیه می‌خواهیم که با سایر مظاهر افساد فی الارض نیز به همین قاطعیت برخورد کند. نظام اسلامی باید همانطور که مفسد فی الارض «اقتصادی» را اعدام کرد، مفسد فی الارض «سیاسی» را هم اعدام کند و از هیچ کس و هیچ چیز جز خدا نترسد.

سید کمیل باقرزداه

توافق ژنو، آغاز دومینوی تسلیم یا اتمام حجت با متوهّمان داخلی؟

کیست که نداند پرونده «حقوق بشر» مدنظر غربی ها جز با دست برداشتن ما از نظام قضایی اسلام و احکام الهی نظیر مسأله ی قصاص و حدود مختومه نخواهد شد؟! کیست که نداند سروصدای غربی ها مبنی بر «فقدان دموکراسی» در ایران جز با کوتاه آمدن ما از اصل ولایت فقیه و نظام حکومتی مدنظر اسلام خاتمه نخواهد یافت؟

چند نکته در اهمیت اجلاس جهانی «علما و بیداری اسلامی»

تبیین و تطبیق ویژگی های «نظام مردم سالار اسلامی» بر اساس فلسفه و فقه و اخلاق اسلامی که باید جایگزین نظام های فاسد سابق شود وظیفه کیست؟ اینجاست که علمای اسلامی رسالت تاریخی سنگینی را باید به انجام برسانند و با تلاشی عالمانه و مبتنی بر عقل سلیم و قرآن کریم و سنت رسول اکرم(ص) بعنوان منابع اصیل اسلامی، و توجه به پیچیدگی ها و نیازهای امروز اداره جامعه بشری، دست به طراحی نظامی کارآمد و اسلامی بزنند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.