کلیپ/ آقایان حداقل برای یک بار هم که شده، وب‌سایت کنوانسیون CFT را ببینید!

مجلس و دولت ادعا می‌کنند با «حق شرط»، کشور از خطرات امنیتی پیوستن به کنوانسیون CFT ایمن خواهد بود.
اما این ادعا چقدر درست است؟ کشورهایی که تابه‌حال از «حق شرط» استفاده کردند به چه سرنوشتی دچار شدند؟
بخشی از مناظره جبرائیلی با نوریان، نماینده مجلس شورای اسلامی

مسیر مطمئن برای پیشرفت کشور چیست؟

رهبر انقلاب درباره چه خطری هشدار می دهند؟
با حضور دکتر بیژن پیروز و یاسر جبرائیلی

آیا آمریکا تحریم ها را حفظ می کند؟

«لغو» تحریم ها در برابر «تعلیق» آنها، یکی از محورهای اصلی مباحث منتقدین روند مذاکرات هسته ای در دوران پساژنو بوده است. علت این اصرار بر سر لغو و اکراه از تعلیق نیز این بوده که تحریم ها وقتی وضع شدند، برای اجرای آنها ساختمان ها و ساختارهایی تاسیس، و ساز و کارهایی چیده شد که برچیده شدن آنها جز با لغو قوانین، «ممکن عقلی» نیست.

سرنوشت تحریم‌ها بر اساس سند وین چه خواهد شد؟

بررسی سند 159 صفحه‌ای برجام (JCPOA) نشان می‌دهد اعضای 1+5 در ازای محدودیت های 8، 10 و 15 ساله‌ و نظارت‌های 20، 25 ساله و دائمی داوطلبانه که ایران در برنامه هسته‌ای خود می‌پذیرد،‌ بناست بخشی از تحریم‌ها علیه کشورمان را رفع نمایند.

آقای عراقچی! ما «گینه بیسائو» نیستیم!

اگر این دسترسی هیچ چیزی نیست و می‌شود با چشم بند و دستمال بازرسان را به داخل محیط‌های نظامی برد و مسائل را حل و فصل کرد، چرا آمریکا و فرانسه و انگلیس چنین تعهدی را نپذیرفته‌اند؟ با این اوصاف به نظر می‌رسد این سخن که «125 کشور پروتکل را امضا کرده‌اند» بیشتر یک بازی با افکار عمومی برای دور نگه داشتن آنان از واقعیات ماجراست. مهم‌تر از این ماجرا اینکه دسترسی‌ها و نظارت‌هایی که طرف غربی قصد تحمیل به ایران دارد،‌بسیار فراتر از پروتکل است.

بیانیه ایرانی خوب ، بیانیه آمریکایی بد!

سید یاسر جبرائیلی- اگر متنی که وزارت خارجه آمریکا منتشر کرده، صحت و وجود خارجی ندارد، وزارت خارجه کشورمان باید بلافاصله با صدور بیانیه ای ضمن تکذیب متن آمریکایی، تاکید کند که چنین توافقاتی حاصل نشده و آنچه مورد توافق قرار گرفته، متن ایرانی است.

کلاه گشاد اروپایی که سر ایران نخواهد رفت!

شواهد قوی و متقنی وجود دارد که نشان می‌دهد در جریان مذاکرات هسته‌ای طرف اروپایی کلاه گشادی برای مذاکره‌کنندگان کشورمان تدارک دیده است.

مصرف استقراضی و رشد اقتصادی!

رشد 4 درصدی تولید ناخالص داخلی در 6 ماهه نخست سال جاری به شدت متاثر از مصرف تسهیلات اعطایی از سوی بانک‌هاست. اگر این مصرف در چرخه تولید انجام نگرفته باشد، باید درباره این رشد 4 درصدی نگران بود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.