این رقابت در دست چه کسانی است؟

امسال کدام کارگردانان سینمای ایران در جشن خانه سینما با هم رقابت می‌کنند؟

دیپلماسی‌سینمایی‌ در دست جشنواره‌های‌ خارجی

اعلام حضور رخشان بنی‌اعتماد با فیلم «قصه‌ها»یش و محسن مخملباف با فیلم جدیدش در جشنواره فیلم ونیز سوالات اساسی درباره نحوه اعطای پروانه‌های نمایش خارجی و سیاست‌های دیپلماسی سینمایی کشور را بار دیگر مطرح می‌کند.

حاتمی‌کیا: اگر گوش نکنند باز هم سر و صدا راه می‌اندازم + فیلم

قرار نیست که اسکار برای من تعیین تکلیف کند. من حرف خودم را می‌خواهم بزنم. اگر حرف حقی می‌خواهم بزنم باید بزنم حتی اگر بقیه هم ناراحت باشند.

حاتمی‌کیا: به جهان می‌گوییم دروغگو هستیم

وقتی به آدم ضربه می‌زنند، از یک جایی به بعد کرخت می‌شود. من معتقدم سینمای فجر، سینمای فجر انقلاب نیست. حالا اسم من ضد انقلاب شود یا هرچیز دیگر. مهم نیست. سینمای ایران به سمت مرده شدن پیش می‌رود. شب گذشته برای دیدن تستی از فیلمم به سینمایی رفتم و اصلا مخاطبی ندیدم؛ چه کسی باعث ایجاد این شرایط شده است؟ بخشی از این جریان به دلیل سینمای جشنواره‌ای است که هنوز مبلغانی دارد.

سیاه‌نمایی نقطه‌ طلایی انتخاب جشنواره‌های خارجی است

پرویز شیخ طادی کارگردان سینما معتقد است که در طول تمام این سالها فیلم‌هایی که رنگ و بوی سیاسی و سیاه‌نمایی در آن دیده شود نقطه طلایی انتخاب مدیران جشنواره‌های خارجی قرار می‌گیرد.

پروژه «حاتمی کیا» کشی رسانه ای/ورود ابراهیم به منطقه‌ی ممنوعه!

به نظر می‌رسد که این روز‌ها حاتمی‌کیا دست روی یکی از مهم‌ترین معضلات سینمای ایران گذاشته و شجاعانه وارد منطقهٔ ممنوعهٔ «انتقاد از سینمای جشنواره‌ای» شده است و از همین رو شایسته است که بیش از قبل حمایتش کنیم؛ اگرچه هنوز هم از او بابت «گزارش یک جشن» ‌اش دلخور باشیم.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.