خانه‌تکانی العبادی در نهادهای حکومتی

کارشناس و تحلیلگر مسائل منطقه معتقد است، پیرو انتقادهای مکرر آیت‌الله سیستانی از فساد در عراق و تأکید وی بر ضرورت مبارزه با این پدیده و لزوم شایسته‌سالاری در انتخاب مسئولان این طرح یک مطالبه عمومی با پشتوانه مرجعیت است.

احساس حقارت در کشور ما به‌شدت رایج است

متأسفانه قشر علم را گرفتند و تا دوران ما همین سنت سطحی‌نگری و مشق نویسی حاکم مانده و معنای پیشرفت علم به کلی مبهم است؛ در حالی که در غرب، علم همواره دو خاصیت پیش‌روندگی در مرز‌ها و تأمین نیازهای زندگی را داشته است. ملاک رشد علم در دوره ما، پیمانه‌های ناقصی مانند تعداد مقالات است، ولی این مقالات چه نیازی از ما رفع کرده است؟

«تبریک و تملق» راز بقا در صنعت هسته‌ای

معاونت امنیت این سازمان متنی را تهیه و به ایشان ارائه کرده که کارکنان با امضای آن تغییرات و انتصابات جدید سازمان انرژی اتمی را به ریاست این سازمان تبریک می‌گویند، تبریکی که به نظر می‌رسد شرط تمدید قرارداد پرسنل صنعت هسته‌ای در سال جدید است.

نسبت‌های فامیلی عجیب در شهرداری اهواز

اسامی و نسبت های فامیلی بخش عمده ای از ساختار سازمان زیبا سازی شهر اهواز بدین شرح است: 1-ارسلان جعفری شهنی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر اهواز 2-سعادت جعفری شهنی، امور اجرایی،برادر مدیرعامل 3-بیژن جعفری شهنی،کارپرداز،برادر مدیرعامل 4-داودجعفری شهنی، نظارت پیمانها، پسرعموی مدیرعامل. 5-خانم اشرف پوری، مدیرقراردادها، همسرمدیرعامل. 6-پیمان کریمی بیرگانی، انباردار، پسرخاله مدیرعامل. 7-فرشادسلطانی، دفتردارسازمان، […]

علت کارگریزی بالا در میان کارکنان چیست؟

نبود فرهنگ مناسب کار، در کشور ما، موجب شده است تا «کم‌‌کاری» یا «کارگریزی» در میان مردم به نوعی عادت تبدیل شود و افراد در بسیاری از موارد ارزشی برای شغلی که در جامعه به عهده دارند قائل نشوند. سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که چه عواملی باعث به وجود آمدن کارگریزی کارکنان خواهد شد؟ راه‌حل رفع مشکل چیست؟

براندازی تروریست‌های سیاسی در انتخابات

لیست‌های ساندویچی گروه‌های سیاسی که پشت درب‌های بسته و گا‌ها نه براساس شایستگی‌ها و اصلح بودن اشخاص، که براساس سهم خواهی‌های افراد و نفوذ کانون‌های قدرت و ثروت بسته می‌شود، انتخابات را که محلی برای حضور فعالانه و آگاهانه مردم برای تصمیم گیری دربارهٔ آینده سرنوشت کشور می‌باشد، را تبدیل به کارزار سیاست بازان تاجرپیشه متصل به کانون‌های قدرت و ثروت می‌کند.

لیست‌های انتخاباتی؛ معرفی‌ بهترین‌ها یا تقسیم کرسی‌ها

متاسفانه چارچوب ارايه لیست توسط احزاب و گروه‌ها برمبنای شایسته‌سالاری استوار نگردیده است تنها همین نکته را می‌توان بیان کرد که جبهه متحد اصول‌گرایان مقرر کرده بود حداقل ۶ روحانی و ۶ زن در لیست تهران حضور داشته باشند.(این تبعیض مثبت برای قشر روحانی و جنس زن مسلما نافی شایسته‌سالاری است) هرچند برخی بر این عقیده اند که در این جبهه برخی گروه‌ها و احزاب نیز حداقل سهمیه را در لیست اصولگرایان دارا بوده‌اند.
فقدان احزاب در ایران و کارکرد انتخاباتی احزاب که تنها در ماه‌های منتهی به انتخابات نام آن‌ها را می‌شنویم آن‌ها را در حد امضای تراکت‌های تبلیغاتی کاندیداها در انتخابات گوناگون تنزل داده است. حال چه اصراری است که به احزابی که از فعالیت سیاسی تنها ارايه لیست در انتخابات انجام می‌دهند اعتماد کرد و آن‌ها را به عنوان مشاور و امین در انتخاب اصلح دخیل کنیم؟

جایگزینی‎ همکلاسی‌های جهرمی با مدیران باسابقه در بانک صادرات!

عزل و نصب‌هاي محمد جهرمي در مدت نزديك به 2سال مديريت بانك صادرات نشان مي‌دهد وي در موارد حساسي مديران عالي رتبه باتجربه را بركنار و به جاي آنها افرادي جوان و بي تجربه منصوب كرده است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.