زوایای نقشه راه «ایرانِ سایبری»
صدور حکم انتصاب اعضای شورایعالی فضای مجازی در دوره جدید از سوی رهبر معظم انقلاب و دیدار اخیر با رئیس و اعضای شورا، امیدها را در دید کارشناسان و ناظران این حوزه برای احیا و نقشآفرینی دوباره این شورا زنده کرد. اما این حکم فارغ از محورهای اعلام شده، دارای زوایایی بود که شاید از دید بسیاری از کارشناسان و حتی کاربران دیده نشده باشد.
غارنشینی ایرانیان در عصر ارتباطات
ای کاش که میدانستیم عریان کردن یک جامعه در برابر یک میزبان بیگانه چه پیامدهایی دارد، ولیکن غارنشینان حق ارتباط محرمانه با کسی را ندارند. ای کاش که مسئولین ما به مقولهی «دیپلماسی سایبری» توجه میکردند و در مقابل «ارتش سایبری» آمریکا، نبرد تن به تانک را برای مردم بینوا برنمیگزیدند.
پشت واردات پهنای باند چهکسانی هستند؟
وزیر ارتباطات 10 ماه پیش وعده عزم جدی برای اجرای شبکه ملی اطلاعات را داد اما به آن عمل نکرد و در کمیسیون صنایع مجلس، شورایعالی فضای مجازی و کمیسیون فرهنگی مجلس در بیان اقدامات خود فقط چند اسلاید را نمایش داد!
روال تعیین دستور جلسات شورای عالی فضای مجازی تغییر کرد
فشارهای مستقیم و غیرمستقیم بر پیکره شورای عالی فضای مجازی بعد از به حاشیه بردن فعالیتهای آن، روند تعیین دستور جلسات را نیز تغییر داد.
مکالمه تلفن ثابت گران میشود
وزیر ارتباطات در پایان همکدسازی تلفن ثابت در کشور گفت: با توجه به هزینهکرد و سرمایهگذاری مخابرات در این طرح قرار است شش ماه پس از اجرا تعرفههای تلفن ثابت بازنگری شود اما بخش بیشتر افزایش در شهرهای بزرگ و بخش کمتر در شهرهای کوچک خواهد بود.
استراتژی تشکیل زندگیتخیلی در فضایمجازی
مگر نه این است که گرداندگان اتاق فکر غرب ادعا دارد که اینترنت و شبکه های مجازی بسیار پیشرفته و کارآمدند، اگر چنین است پس چرا کسانی که حتی ما را در دارو و تجهیزات پزشکی تحریم کرده اند در این موارد به تعبیر خودشان پیشرفته و سودمند تحریم نمی کنند؟ و علاوه بر این که تحریم نمی کنند کمک هم به ترویج این فضا می کنند.
جاوا و اندروید درس دانشگاهی میشوند
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:در حوزه دسترسی به اینترنت باندپهن از برنامه های مدنظر کشور عقب هستیم چرا که طبق برنامه پنجم توسعه باید میزان دسترسی به اینترنت باندپهن به 18 میلیون نفر برسد.
برنامه ملی امنیتسایبری تدوین میگردد
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه تاکید اصلی ما بر روی شبکه ملی اطلاعات است، خاطرنشان کرد: ضرورت ملی این است که این شبکه هرچه سریع تر پیاده سازی شود از این رو قرار است تجهیزات شبکه ملی در قالب تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری با توانمندی داخلی اجرایی شود و در حوزه امنیت مجازی نیز از تجهیزات داخلی استفاده شود.
شبکهملی اطلاعات سالآینده عملیاتی میشود
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات از سال آینده وارد فاز عملیاتی میشود گفت: خدمات باند پهن تلفن ثابت برای ارائه خدمات به مردم در نیمه دوم سالجاری اجرایی میشود.
شبکه ملی اطلاعات، پروژه همچنان مبهم وزارت ارتباطات
پروژه شبکه ملی اطلاعات را شاید بتوان مهمترین پروژه کشور در حوزه فضای مجازی دانست. رسانه ها و شبکه های تلویزیونی ضد انقلاب و حتی اتاق های فکر و متفکران غربی بارها در گزارش های خود نسبت به اجرای شبکه ملی اطلاعات در ایران هشدار داده اند. پروژه ای که دشمنان برای اجرایی نشدن آن تلاش می کنند و برخی در داخل نیز با تلاش برای روشن نبودن ابعاد و مراحل آن، خواسته و ناخواسته به این هدف دشمن کمک می کنند.
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.