کتاب «دیالمه» منتشر شد

کتاب‌ «دیالمه» با نگاهی داستانی به زندگانی شهید عبدالحمید دیالمه به قلم محمدمهدی خالقی و مریم قربان‌زاده منتشر شد.

اسامی شهدای فاجعه هفتم تیر

هفتم تیرماه ۶۰ در انفجار دفتر مرکزي حزب جمهوري اسلامي علاوه بر آيت‌الله بهشتي، جمع زيادي از وزرا و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به شهادت رسيدند.

آوینی، مظلوميت مضاعف

تأمل در مورد شناخت و نقد تمدن غرب و نیز مظاهر آن برای آوینی فعالیتی فکری از سر تفنن نبوده و پرسش اصلی آوینی «چگونگی تحقق اهداف و غایات انقلاب اسلامی» بود. او به این مسأله پرداخت زیرا این مسأله یکی از چالش‌های پیش روی انقلاب بوده است؛ نوشته‌های او معطوف به واقعیت‌ها و معضلات جامعه انقلابی بود. او در خلأ و در فضایی انتزاعی بحث نمی‌کرد و به همین دلیل هیچگاه در بحث مظاهر غرب متوقف نماند.

«آقا وحید»؛ داستانک‌هایی از زندگی شهید دیالمه

سادگی و داستانک بودن متن، به علاوه دست اول بودن روایت‌های آن و ناشنیده بودن این روایت‌ها در مورد زندگی و مبارزات عبدالحمید دیالمه و جذابیت‌های خاص شخصیت ایشان مانند حرکت‌هایی مثل حضور مستقل و همراه کردن علما با خود در انتخابات محلس اول و پیروزی در انتخابات بر جذاببت‌های این مجموعه کوچک و همراه افزوده است.

شهید دیالمه 30 سال پیش گفت موسوی و رهنورد در برابر نظام می‌ایستند

دیالمه می‌دید که آقای موسوی روزنامه جمهوری اسلامی را ارگان حزب جمهوری اسلامی نمی‌بیند بلکه ارگان افکار خودش می‌داند منتها چون روزنامه برای حزب است و مدیرمسؤول آن هم مقام معظم رهبری بودند، بنابراین شهید دیالمه می‌دید میرحسین موسوی مسیر دیگری را طی می‌کند به همین علت با آقای موسوی به عنوان کسی که از نظر عقیدتی دچار التقاط و از نظر سیاسی دچار انحراف است و از نظر امانتداری، امین نیست مخالف بود؛ همان‌طور که شهید دکتر سیدحسن آیت مخالف بود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.