اسکار هشتاد و چهارم در «سینما رسانه»

اين شماره از ماهنامه سینمارسانه با پرداختن به آراء و نظرات متفکر شهید، سید مرتضی آوینی، به تبیین دیدگاه‌ها و مسیرهای ناتمام وی در باب نظریه‌پردازی هنر دینی پرداخته است. این پرونده شامل بحث‌هایی پیرامون ماهیت تکنولوژی و سینما، پرسش‌هایی از اندیشه‌های سینمایی شهید آوینی، سینمای سورئالیستی دینی؟!، بخش معرفی کتاب و یک مصاحبه تحلیلی با دکتر وحید رامین‌پور در باب فرهنگ، تمدن و سینما می‌باشد.

هاشم زاده: سینما تن به معیارهای انقلاب نداده است

در باب سینما یک سخنی می‌شنوید که سینما هنوز تسلیم انقلاب نشده است و خارج از تعار‌ف‌ها این سینما تن به معیارهای انقلاب اسلامی نداده و گویا در طول این سه دهه دور‌تر شده است و قصد ندارد با انقلاب بسازد.

از «آوینی» تا «آوینی»

بچه‌های‌ دانشگاه‌، خیلی‌ دوستش‌ داشتند و او هم‌ برای‌ همه‌ احترام‌ قایل‌ بود و با همه‌ دوست‌ بود. چه‌ با دانشجویان‌ دوره‌های‌ بالاتر و چه‌ با بچه‌های‌ پایین‌تر. آدم‌ ناشناخته‌ای‌ نبود، چرا كه‌ اصلاً نسبت‌ به‌ بچه‌ها بی‌تفاوت‌ نبود. بسیار انسان‌ بود. آدمی‌ بود كه‌ نسبت‌ به‌ مسایل‌ هم‌ دوره‌ایهای‌ خودش‌ بی‌تفاوت‌ نبود. مثلاً اگر كسی‌ مشكل‌ مادی‌ داشت‌ یا مشكل‌ احساسی‌ داشت‌ و یا با خانواده‌اش‌ مشكل‌ داشت‌، آوینی‌ با او همدردی‌ و همفكری‌ می‌كرد و سعی‌ می‌كرد با او حرف‌ بزند و اگر می‌تواند مشكل‌ او را حل‌ كند.

نا گفته هایی از شهید سید مرتضی آوینی

به عنوان عکاس به گروه روایت فتح معرفی شده بودم. با شور و شوق خاصی صبح اول وقت به صدا وسیما رفتم. اولین برخوردم با سید شهیدان اهل قلم آقا مرتضی آوینی در حالی بود که می‌رفت تا وضو بگیرد. خیلی زود فهمیدم هر وقت برای مونتاژ برنامه «روایت فتح» می‌رود، از قبل وضو می‌گیرد. برای او راش‌های فیلم از مناطق جنگی، متبرک بود. برای همین نگاه شهید «آوینی» همواره نسبت به اتفاقات جنگ تحمیلی و رزمندگان نگاهی معنوی و خاص بود.

مادر شهید آوینی به فرزندش پیوست

بانو «منصوره منزوی» مادر شهید سید مرتضی آوینی شب گذشته به لقاءالله پیوست و صبح امروز تا بهشت زهرا تشییع شد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.