حسن رحیم‌پور؛ اندیشمند جبهه احیای فکر دینی

آمیزه ای از شور دینی شریعتی و معرفت دینی مطهری، تأثیر پذیری از نگاه روشن فکری انقلابی حوزوی و دانشگاهی و تلاش برای جمع موارد مثبت آن ها: اجتهاد متکامل و مقابله با التقاط و تحجر، پاسخ به نیازهای روز، استفاده از سنت های حسنه ی بشری داخل و خارج از کشور، ایجاد انگیزش کنش انقلابی، جمع آرمانخواهی و عدالتخواهی و آزادی خواهی و استکبارستیزی با عقلانیت و معنویت

«تهران» مهمان نمایشگاه پاریس است

مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران از احتمال مهمان ویژه شدن «شهر تهران» طی سال ۲۰۱۶ در نمایشگاه کتاب پاریس خبر داد.

فلسفه سلام آخر نماز چیست؟

آیت‌الله جوادی آملی مفسر قرآن کریم می‌گوید: کسی که در نماز حواسش پیش غیرخدا و متوجه زندگی است، چگونه به خود اجازه می‌دهد در پایان نماز بگوید: السلام علیکم و رحمة‌الله؟

بازار کتاب «خانواده‌»دار شد

کتاب «خانواده» که سخنان رهبر انقلاب در موضوع خانواده است و انتشارات موسسه جهادی(صهبا) آن را منتشر کرده در این هفته بازار کتاب را تکان داد و پرفروش شد.

اعتقادات شهید مطهری درباره آینده انقلاب

عضو پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گفت: یکی از مهمترین نکاتی که شهید مطهری در کتاب «آینده انقلاب اسلامی» مطرح کرد، بحث آزادی و منافات نداشتن آن با اندیشه‌های اسلامی بود.

نقش نماز در ارتقای فرهنگی جامعه

در سال‌های پس از انقلاب، مساجد در جایگاه اصلی‌ترین کانون‌های ترویج و اقامه نماز، نقش بسزایی در استحکام فرهنگی ایفا کرده‌اند و محلاتی که مسجد در آنجا رونق دارد و نماز جماعت برگزار می‌شود، مشکلات کمتری نسبت به مکان‌های دیگر دارند.

دلیل ماندگاری تلاوت عبد‌الباسط

یک استاد و داور بین‌المللی قرآن کریم با اشاره به دلایل عدم گرایش قاریان قرآن به تلاوت معنی‌گرا، این موضوع را دلیل ماندگاری تلاوت‌های عبد‌الباسط دانست.

بحث‎ولایت هم باعث اختلاف شود؛جایز نیست

امام جمعه موقت اصفهان گفت: وحدت از ضروریات دین ما بوده اما تبیین اجزای آن بسیار دقیق و حساس است و برای مقابله با دشمن باید روی اشتراکات تکیه کرده تا با اعتقادی عملی به هم نزدیک شویم.

نامه‌اخلاقی منتشرنشده از آیت‌الله مهدوی‌کنی

نامه مرحوم آیت ا…محمد رضا مهدوی کنی در پاسخ به درخواست نصیحت اخلاقی یکی از جوانان اهوازی برای نخستین بار منتشر شد.

اسلامی که بر سر طاقچه عادت غبار گرفته

استاد شهید مرتضی مطهری در کتاب انسان و ایمان می گوید: «اسلام درباره اصول عقاید که وظیفه هر فرد، تحصیل عقیده صحیح درباره آنهاست تقلید و تعبد را کافی ندانسته، بلکه لازم می داند که هر فردی مستقلاً و آزادانه صحت آن عقاید را به دست آورد.»

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.