جریان‌شناسی جناح‌های سیاسی ترکیه درقبال توافق وین

مسئله توافق هسته ای ایران -و به طور کلی مسئله ی مدل تعامل ایران با آمریکا و غرب- یک مسئله ی مهم صرفاً داخلی نیست، و در جای جای دنیا این مسئله در حال پیگیری است. به خصوص در کشورهای اسلامی که به دنبال تعیین الگوی مناسب تعامل خود با آمریکا و غرب هستند.

بررسی سناتورهای آمریکایی از نقش ایران در آمریکای لاتین

سناتورهای جمهوری‌خواه پس از حرکت 47 همکار خود در نوشتن نامه‌ خطاب به رهبران ایران و برانگیختن خشم کاخ سفید در میانه مذاکرات هسته‌ای، این بار از چند کارشناس دعوت کردند تا در یک جلسه استماع به «نقش ایران و حزب الله در آمریکای لاتین» بپردازند.

افول حکمت عملی و دیالکتیک ویرانگر

مع الاسف ضعف فرهنگ سیاسی در ایران و برخوردهای جناحی و باندی رسانه های داخلی نیز باعث شده هر جناح به قصد تسویه حساب داخلی اشتباهات باند مقابل را برجسته و از گاف های خودی ها صرف نظر کند. صدالبته نباید از خوانش های سوپر ایدئولوژیک و غیرواقعی از تحولات منطقه نیز غفلت ورزید که باعث شده عطش مضاعفی برای بازتولید برخی توهمات در رسانه ها شکل بگیرد.

قدس و کربلایی که زیر سایه آمریکا زیارت شود سیاحت است نه زیارت

امام خمینی(ره) در مورد مذهب می فرمودند: مذهب را درست بشناسید شیعه و مکتب اهل بیت و قران را درست بشناسید. مذهب مغازه و دکان برای ما نیست. مذهب تکلیف آور است. مذهب راه رشد و سبک زندگی است. مذهب تشریفات نیست. این مذهب می خواهد فضا را برای مستکبرین در سراسر زمین تنگ کند. چنان که نتوانند بیش از این مستضعفین را استعمار کنند. باید بترسند. ما از اهل بیت و سیره انبیا آموختیم که مستضعفین در سراسر جهان باید مجتمع شوند و بر مستکبرین انقلاب کنند و اجازه ندهند حقوقشان را تضییع کنند.

وقتی صدور انقلاب خمینی را متوقف کردیم «داعش» متولد شد

چرا و چگونه نسل مجاهدین اسلامی تبدیل به تروریست‌های تکفیری شدند؟ چرا فوج فوج جوانان مسلمان مصری و لبنانی و افغان و پاکستانی و تازه مسلمانان اروپایی به‌جای پیوستن به جبهه انقلاب اسلامی به جبهه داعش و القاعده می‌پیوندند. از خودمان بپرسیم آیا ما تلاشی برای شناساندن جهاد حقیقی و اسلام ناب محمدی (ص) به ایشان انجام داده‌ایم که امروز از پیوستن ایشان به سپاه بنی‌امیه ناخرسندیم و کاسه چه کنم به دست گرفته‌ایم؟

سرکوب خمینیست های جوان

گروهی، حدود ۳۰۰ دانشجوی ایرانی با حمل پلاکاردهایی که در آنها ایالات متحده، «شیطان بزرگ» خوانده شده بود و همچنین در اعتراض به اتباع ایرانی از کشور آمریکا، به سوی سفارت آمریکا در فیلیپین حرکت کردند که توسط پلیس ضدشورش با برخورد شدید از آنها جلوگیری به عمل آمد. آن روز، سیزده تن از دانشجویان دستگیر و زندانی شدند. چند روز بعد ۱۷۰ تن از دانشجویان، در اعتراض به دستگیری آنان و برخورد شدید پلیس، در یکی از مساجد مانیل دست به اعتصاب غذا زدند تا اینکه دانشجویان بازداشت شده آزاد شدند.

سبک زندگی انقلابی،علت بیداری اسلامی

در حقیقت جهانی‌سازی اطلاعات و ارتباطات میان فرهنگی، هویت جدیدی را رقم زده که ضمن حفظ هسته ثابت، پوسته‌های متغیر جغرافیای-تاریخی و ابزارهای تولید و ارتباط را در درون خویش مستحیل ساخته است. و صدور سریع این انقلاب‌ها را از تونس، مصر، لیبی، اردن، بحرین، قطر، عربستان، امارات، موریتانی، مغرب و حتی تغییر نوع مبارزه با اسراییل به راهپیمایی مردمی غیر مسلح به سمت مرزهای اشغالی را فراهم ساخته است.

اربکان: «ما در ترکیه در اپوزسیون هستیم اما در ایران در قدرت»

«پدرم همیشه برای ایران بیشترین احترام را قائل بود. هنگامی که نخست وزیر شد اولین بازدیدش را از ایران انجام داد و اخرین کشوری که در طول حیات خود از آن بازدید کرد ایران بود. با وجود فشارها پدرم همیشه ادعا می‌کرد که ایران نزدیک‌ترین برادر ماست. ایران کشوری است که دلیرانه علیه صهیونیسم جهانی مبارزه می‌کند. بنابراین ما احتیاج به پذیرفتن آن‌ها داریم. مرحوم پدرم سخن معروفی داشت: ما در ترکیه در اپوزسیون هستیم اما در ایران در قدرتیم.»

احمد نعینع: جهان اسلام جمهوری اسلامی را الگوی خود قرار دهد

وی درباره ایران و جمهوری اسلامی هم اظهار نظر می‌کند و می‌گوید: «ما مسلمانان باید جمهوری اسلامی را به عنوان الگو قرار دهیم من تمام هر ساله در مسابقات شرکت می‌کنم و به ایران می‌آیم. امسال به شکل خاصی پیشرفت را در مسابقات دیدم. این پیشرفت را در جهات علمی سیاسی اقتصادی و استفاده از امکانات به روز چه در مسابقات قرآن و چه در جاهای دیگر دیدم.»

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.