پادکست صوتی/روضه تلخ صلح امام حسن(ع)از زبان استاد رحیم پور ازغدی

محموله های پول رو معاویه فرستاد پشت جبهه امام حسن؛ به عده ای گفت چقدر جهاد و مبارزه، نمیخواین صفا کنید؟!

البقیه! البقیه!

امام حسن مجتبی (ع) در «مدائن» یعنى آخرین نقطه‏ اى که سپاه امام تا آنجا پیشروى کرد، سخنرانى جامع و مهیجى ایراد نمود و طى آن با سپاهیان خود اتمام حجت کرد.

صلح امام حسن محصول خیانت بود

حجت‌الاسلام قاسمیان: امتیازاتی که عده‌ای پای میز مذاکرات دادند از سوی احمدی‌روشن‌ها، شهریاری‌ها و پایمردی ملت به دست آمده است

الزامات تفسير صلح امام حسن(ع)

رئيس جمهور اخيرا در جمع استانداران با اشاره به ماجراي صلح امام حسن مجتبي (ع) گفت: «امام حسن(ع) مي‌خواهند به ما ياد بدهند که بايد به مصلحت امت و خواست مردم و جامعه توجه کرد و به نفع امت و جامعه اسلامي تصميم گرفت…شجاعت در مراحل و مقاطع مختلف و در برابر شرايط گوناگون تاريخي معناي خاص خود را دارد و امام حسن مجتبي(ع) آن تصميم سخت را اتخاذ کردند و ما هم بايد راه و مسير امام حسن مجتبي (ع) را دنبال کنيم.»

صلح امام یا صلح تحمیلی معاویه؟

یک پژوهشگر تاریخ اسلام گفت: صلح امام حسن(ع) تعبیر درستی نیست. امام هیچ وقت صلح نکرد، بلکه تنها صلحی را که معاویه پیشنهاد کرده بود با شرایطی پذیرفت. باید نام آن را صلح تحمیلی گذاشت نه صلح امام حسن(ع).

صلح امام حسن(ع) اساس اسلام را حفظ کرد

استاد مؤسسه امام خمینی(ره) گفت: حفظ اساس اسلام و تشیع با وجود بی وفایی مردم تنها به صلح بستگی داشت که حضرت امام حسن(ع) این امر را پذیرفتند و در نهایت مظلومیت با معاویه صلح کردند تا اساس اسلام حفظ شود.

چرا سیدناالقائد معاهده ژنو را با جام زهر مقایسه کرد؟

چه شده است که ژنو را از نظر منطقی بودن شبیه 598 می‌دانند؟ آیا اشاره‌ای برای اولی الالباب است؟ آیا برای فهمیدن شرایط کشور توسط فرزندان «انقلابی» اسلام است؟ آیا این نشانه‌ها را درک می‌کنیم؟

از صلح‌حسنی تا قیام‌حسینی،راه یکی است

«نرمش قهرمانانه» کلیدواژه‌ای است که رهبر انقلاب از آن برای تبیین صلح امام حسن علیه‌السلام استفاده کرده‌اند؛ این گفت‌وگو برای تبیین عمیق این واقعه و نیز تنویر مرز بین نرمش قهرمانانه و ذلت‌پذیری صورت گرفته است.

مرز میان «نرمش قهرمانانه» و «سازش ذلیلانه» کجاست

اگر کسی در صلح امام حسن (ع) کمترین دلیل به این معنا که با دشمنان اسلام و مسلمین سازش کنیم، آنها را به رسمیت بشناسیم، بیاییم قدرت را با هم تقسیم کنیم، با هم باشیم، با هم بسازیم، اگر کسی کمترین دلیل تاریخی یا سندی یا نقلی از امام حسن (ع)در این مورد دارد و دیده باشد رو کند. مطلقا این قرارداد رنگ تسلیم، سازش، به مشروعیت شناختن حکومت معاویه ندارد اصلا یکی از بندهای قرارداد این است که امام حسن (ع) به معاویه فرمودند باید امضا کنی تو حکومت دینی نیستی و ما تو را امیرالمومنین نخواهیم دانست و او هم امضا کرده است.

«حماسه صبر» نگاهی به زندگی امام مجتبی

تاریخ زندگی امام حسن مجتبی (علیه السلام) پر است از حوادثی غریب و در عین حال عبرت‌آموز. صلح امام شاید مهم‌ترین واقعه‌ی آن دوران است و واکاوی آن در عصر حاضر می‌تواند درس‌های زیادی برای ما به همراه داشته باشد. «حماسه‌ی صبر» کتابی است که اختصاص دارد

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.