حکایت آرمان‌گرایی در زندگی طلبگی

«فرشته‌ها با هم می‌آیند» البته یک اثر جسورانه است؛ جسارتی که در لفافه‌ای از سادگی و نجابت، روایت می‌شود. جسارت فیلم در واقع همان نزدیکی صریح و صادقانه‌ای است که با طلبه‌ها و طلبگی دارد. رونمایی از متن و بطن یک زندگی ساده و در عین حال غنی و سرشار از ظرایف و لطایف طلبگی که در امتزاج با متن زندگی و لایه‌های مختلف حیات اجتماعی امروز مردم ایران، تصویری دقیق‌تر پیدا می‌کند.

طلبه‌ای که می‌گفتند سلامت عقلی ندارد

کمیل نظافتی که بچه محل‌ها به او «۴۰ کیلویی» می‌گفتند، کاری کرد کارستان! ایثاری کرد که آدم‌های ۱۴۰ کیلویی هم جرأت انجامش را ندارند. او کلیه‌اش را با لبخند معصومانه یک کودک تاخت زد تا آن‌ها که از جوانمردی و مروت بویی نبرده‌اند، بگویند: حاج‌آقا سلامت عقلی ندارد!

مردم به عمل و اخلاق طلاب بسیار توجه دارند

مردم به عمل طلاب بیش از قلم و بیان او توجه دارند و عمل و اخلاق طلبه بسیار مورد توجه است و باید طلاب آن را رعایت کنند.

نگاهی به انگیزه‌های زنان از ورود به حوزه علمیه

زنان با ورود به این عرصه، دنبال موقعیت‌های شغلی که طلبگی ایجاد می‌کند نیستند، قرار نیست امام جماعت یا قاضی شوند. هر چند امکان دارد مبلغه، مدرس، محقق و مربی علوم دینی در مدارس، دانشگاه‌ها و جوامع زنانه شوند، اما در عین حال دو نقش مادری و همسری خود را فراتر از علم‌آموزی می‌بینند و بیشتر مایل‌اند با کسب علوم دینی، توانایی بهتری در ایفای این دو نقش در زندگی خود بیابند.

طلبگی و حاشیه‌های بنیان‌افکن

ناف طلبه‌ها را با احساس مسولیت بریده‌اند طلبه‌ای که دوسال است وارد حوزه شده است تصور می‌کند که همه مشکلات فرهنگی را باید وی حل کند، از اینرو نابهنگام وبا داشتن بنیه‌ای سست وارد کار فرهنگی می‌شود

طلبه، نماد دین یا نماد حکومت؟

مردم باید توجه کنند که شرکت در انتخابات واجب عینی است، شرکت در راهپیمایی واجب است، هرکس از نظام حمایت نکند مانند آن است که امام حسین ع را در صحرای کربلا تنها گذاشته است، این‌ها بخشی از فرا خواندن مردم به حمایت از نظام سیاسی است، گیریم که این مسائل درست است، اما برخی از خواسته‌های مردم چه می‌شود؟

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.