دکانداری معنوی!

دکانداری معنوی یکی از مشکلات و موانع جدی افراد علاقه‌مند به مباحث معنوی و عرفانی در جامعه بوده است. همواره بوده‌اند کسانی که با ادعاهای کاذب و مرید بازی‌های بیجا، مایه بدبینی عده‌ای از مردم به مباحث عرفانی و اخلاقی شده‌اند. تذکرات مکرر مقام معظم رهبری در این باره نشان از تداوم این جریان تا دوره‌ معاصر دارد.

هدف غرب از ترویج عرفان‌های نوظهور در ایران

در نگاه اسلامی انسان حی متأله تعریف می‌شود و در نگاه عرفان‌های نوظهور و اومانیستی، حیوان ناطق، بر اساس همین تعاریف در اسلام قرب الهی هدف است و در عرفان‌های نوظهور، برخورداری این دنیایی.

وزیر مغولان چگونه عارف شد؟

کتاب «علاءالدوله سمنانی» نوشته کاظم محمدی درباره این عارف بزرگ ایرانی که پیش از ورود به عرصه عرفان، وزیر دربار مغول بوده، به تازگی چاپ شده و عرضه آن به زودی آغاز خواهد شد.

چگونگی حیرتِ عرفا در سلوک الهی

آیت الله جوادی آملی گفت: «حیرت» عرفا و سالکان الهی درباره معلوم آنها که در مورد خداست، مطرح است؛ اگر بگویند که جهان، سایه اوست می‌بینند، این تشبیه نارساست.

پیش‌بینی بزرگ آیت‌الله بهجت در سال ۴۲

فرمودند: بسم الله الرحمن الرحيم. بله آقا شاه هم رفتني ست. او هم مي تواند برود. و آقاي حاج آقا روح الله خوب مقابل شاه ايستاده. هر كه مي خواهد باشد. اگر كار براي خدا باشد به نتيجه مي رسد. همان چيزهايي كه ما مي گفتيم ایشان هم تاكيد كردند.

راز قران آیت‌الله بهجت تکذیب شد

با توجه به بررسی‌های انجام شده و مراجعه به قرآن شخصی معظم‌له صحت مطلب فوق تکذیب می‌شود.

چگونه ذکر خدواند را بگوییم

شخصی از رسول خدا(ص) پرسید طریق ذکر خداوند کدام است؟‌ فرمود: «نسیان النفس» یعنی آنکه بنده خدا، خود را فراموش کند.

تحول در علوم انسانی فرع بر تحول انسانی

سومین نشست از سلسله نشستهای دانشجویی تعامل روز دوشنبه هفدهم شهریورماه در موسسه گسترش مطالعات علم دینی صدرا برگزار شد. در این نشست آقای سید مصطفی رضایی دانش آموخته پژوهشکده امام خمینی رضوان الله علیه و انقلاب اسلامی، به ارائه بخشهایی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود و مباحثی پیرامون آن پرداخت که گزارش اجمالی […]

قبل از خواب این دستورالعمل را انجام دهید

دریافتن و آموختن نکات حاصل از تجارب شخصی انسانهای بزرگ و موفق، در حقیقت راه میان‌بری است به سوی درک خوبی‌ها و درستی‌ها که تقدیم به همه کاربران عزیز می‌گردد.

آیینه می‌خواهد تا در آن، سر دلبران بینی

هرگاه غذای مطبوع، یا لباس مرغوبی به دستم می­رسید، آن را کنار می­گذاشتم و خطاب به نفس می­گفتم: شرط استفاده از این غذا و لباس به جا آوردن فلان عمل عبادی یا امساک یا شب­زنده­داری است. وقتی آن عمل را انجام می­دادم آن لباس و غذا را به طلاب دیگر می­دادم و خودم از غذای ساده و لباس معمولی استفاده می­کردم و به نفس خطاب کرده می­گفتم: «نباید همیشه تو بر من حاکم باشی و خواسته‌های خودت را به من تحمیل کنی، من هم در مبارزه باید سر تو کلاه بگذارم و غالب شوم

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.