عاشورا درس همگانی امر به معروف است
نویسنده و استاد عرفان اسلامی گفت: عاشورا برای احیاء معالم دین و امر به معروف و نهی از منکر اتفاق افتاد، متأسفانه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر با همه تلاشها و قانونگذاریها جایگاه خود را نیافته است.
جدول: فلاسفه و عرفای مسلمان را بشناسید
در دو جدول زیر فهرستی از اسامی فلاسفه و عرفای مسلمان همراه با اطلاعاتی درباره زمان و مکانِ تولد و وفات ایشان به ترتیب تاریخ جمعآوری شده است:
گفتاری از دکتر سعید جلیلی: دین همه دین است؛ هم فردیست و هم اجتماعی
این جمله شهید دیالمه خیلی مهم است که گفت: «فریادهای امام خمینی انعکاس نالههای شبانه امام است» شما ببیند اگر امام فریاد میکند، ریشه در نالههای شبانه دارد که این فریاد از درونش بیرون میآید. همین طور راحت نیست. خیلیها فریاد میزنند هر فریادی اثرگذار نیست. ان شاءالله خداوند به همه ما نیز این توفیقات را هم بدهد.
عرفانهای نوین؛ عرفانی با اهداف دنیوی!
مراقبه يكي از مهمترين مشخصهی عرفانهای نوین است که میتواند به صورت جسمي و ذهني انجام گيرد. هدف از مراقبه دستيابي به نشاط و سلامتي جسم و روان فرد است. به مراقبهی ذهني، مديتيشن گفته ميشود. تكرار اوراد خاص، گوش دادن به موزيك مراقبه، تمركز و انجام پارهی حركات بدني از جمله اقداماتي است كه در اين مراقبهها صورت ميگيرد.
فرقهتراشی عرفانهای نوظهور برای ادامه حیات سرمایهداری است
با چنین رویکردی که کشورهای غربی به خصوص آمریکا در پیش گرفتهاند نظام سرمایهداری به حیات خود ادامه میدهد و روي بحران معنویتِ فعلی در غرب سرپوشی از معنویتهای انسانمحور و دروغین گذاشته میشود. نتیجه اینکه انسانها از تعلیمات انبیا فاصله میگیرند و فطرت خداخواهی آنها خاکمالی ميشود و به ظاهر با مسالمت در کنار هم زندگی ميکنند.
حضرت امام بر سر دین با کسی معامله نمیکرد
استاد فلسفه و عرفان حوزه علمیه ، اظهار داشت: عرفان اسلامی با تمام مسائل اجتماعی و سیاسی سازگار است و انقلاب اسلامی ایران در واقع جلوه ای از عرفان امام خمینی محسوب می شود.
جریان تحجرگرا در حوزه باعث کند شدن حرکت انقلاب اسلامی است
استاد فلسفه و عرفان حوزه علمیه قم اظهار داشت: حضرت امام خمینی(ره) از جریانی در حوزه که آن را تحجرگرایی می خواند، به شدت نگران و نالان بود و می فرمود رنجی که من از این جریان کشیده ام، از دیگران نکشیدم.
خسروپناه: با ابزار دین به جنگ شریعت آمدهاند
معنویت دینی به احساس آرامش توجه دارد و تنها به دنبال ایجاد یک احساس آرامش مطلق نیست، اما معنویت های سکولار به دنبال حل بحرانهای روحی و روانی انسانها هستند و سلوک برای رسیدن به مقام توحید را دنبال نمیکند.
حکایت عارفان کمادعا و سیاستبازان دغلکار
واعظانی که قرار است دینداری و عقلانیت را در جامعه ترویج کنند خود عاملی برای زمینه چینی خرافات فراهم میکنند.
شیعیان وهابی!
یک نمونهی تازه از این ماجرا، توهینهای بیشرمانه یکی دو سایت خبری به عرفا مخصوصا به آیت الله حسن زاده آملی و شاگردان و اطرافیان ایشان است. این سایتها که متاسفانه نام «شیعه» را هم یدک میکشند، در هفتههای اخیر با انتشار متنی ناقص از یک سخنرانی، جنجالی ژورنالیستی را براه انداخته و بدترین اهانتها را در قالب نظر خوانندگان منتشر کرده اند.
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.