اسکندر با ننه قمر وارد بازار اسباب بازی شد

عروسک­‌های شکرستانی «ننه قمر» و «اسکندر» با حمایت حوزه هنری استان تهران و بخش خصوصی تولید شد.

سومین دورخیز «دارا و سارا» برای محبوبیت

به رغم تلاش چندباره مسئولان فرهنگی برای سفارش عروسک‌های «دارا و سارا» به کشور چین، ظرفیت عروسک‌های بومی برای فرهنگسازی همچنان مغفول مانده‌ است.

«فامیل دور» اول شد!

نخستین جشنواره ملی اسباب بازی، برگزیدگان خود را شناخت و «فاميل دور» برترین عروسک شد و از حوزه هنری به خاطر تولید«شکرستان» تقدیر به‌عمل آمد.

اینجا برای کودکان جنگ‌زده عروسک می‌سازند

جمعی از جوانان با ایجاد کمپین عروسک های خاموش برای کودکان جنگ زده غزه، یمن و … عروسک می‌سازند.

پیرمرد‌ی‌‌که‌عروسک‌هایش‌را‌به‌مهد‌کودک‌اهدا‌کرد

«علی فرونچی» پیرمرد 77 ساله که به مدت 11سال در آسایشگاه خیریه کهریزک زندگی می کند، با وجود علاقه و دلبستگی شدید به عروسکهایش، پس از سالها تصمیم گرفته تعدادی از آنها را به مهدکودک آسایشگاه هدیه کند.

کاریکاتور: عروسک‌های آمریکایی در بازار شام!

تروریست‌های تکفیری از عروسک‌های حاوی مواد منفجره علیه مردم سوریه استفاده می‌کنند.

سفارش 3۰هزار عروسک‌ دارا و سارا به چین

مدیر بازرگانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از انجام مذاکراتی برای تولید عروسک‌های ایرانی در کشور خبر داد و گفت: برای رفع نیاز مخاطب تا پایان سال جاری حدود ۳۰ هزار عروسک «دارا و سارا» از کشور چین خریداری می‌شود.

ایرانی بمانید، ایرانی بازی کنید+عکس

عروسک‌های جدید «دارا» و «سارا» یک برادر و خواهر ۸ ساله و دو قلو با چهره‌ای شرقی هستند که هر کدام قامتی حدود ۳۰ سانتی متر دارند؛ دارا و سارای نسل جدید در حال حاضر با یک مدل لباس شهری عرضه شده‌اند، البته عروسک سارا با دو مدل موی سر (بافته و باز) و دو رنگ لباس عرضه شده و در آینده‌ای نه چندان دور انواع لباس‌های مشاغل گوناگون، اقوام ایرانی، ورزشی و حتی تاریخی به مجموعه لباس‌های عروسک‌های «دارا» و «سارا» افزوده خواهد شد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.