انقلاب به‌روایت شاگرد جلال

به گزارش «فرهیختگان آنلاین»، «… خمینی چه کرده خدا؟ لباسی که ۵۰ سال منفور بوده و هر که تنش بوده یا مسجد بوده یا سر قبر آقا بوده یا روضه می‌خوانده و تو وقتی توی فرودگاه می‌دیدی که چطور قرآن را بالا گرفته و سر عمامه پیچیده را تا کمر خم می‌کرده تا شاه از زیرش […]

گودال قتلگاه پر از بوی سیب بود

محمد معتمدی
تیتراژ ویژه برنامه عتبات کلمات
شاعر : علیرضا قزوه

قزوه: ذات شعر انقلاب خط شکنی است

شعر انقلاب از تمامی سبک های گذشته تأثیر گرفته است. عناد با هیچ سبک و قالبی وجود نداشته است. معماران شعر انقلاب و معلمان این مکتب، انسان های هوشیاری بودند و از تمامی تجربه ها به نفع شعر انقلاب استفاده کردند. در بحث سنت و مدرنیته نیز همانگونه عمل کردند. یعنی با استفاده از داشته های سنتی ما آمدند کار جدیدی خلق کردند. سنت ریشه است و مدرنیته میوه آن است.

شعر: در کرب و بلا، بی طرفان، بی شرفان اند

اراک و فردو و باران را با هم | برادران معمرالقذافی! | و بار کشتی تان کنید | قبر شهید شهریاری را… | و بار کشتی تان کنید | پاهای قطع شده را… | و بار کشتی تان کنید | شعر را و انقلاب خمینی را؟ | و بار کشتی تان کنید | دلواپسان زخم خورده ی این انقلاب را

برگزاری دوره آموزشی تاملی در ادبیات انقلاب

این دوره با حضور استاد علیرضا قزوه با موضوع «شعر انقلاب اسلامی، سرمایه انقلاب اسلامی» و همچنین استاد رحیم مخدومی با طرح بحث «تاریخ شفاهی یک گنج»، به بررسی فرازوفرودها و آسیب شناسی تاریخ نگاری شفاهی و کتبی دفاع مقدس خواهد پرداخت.

نقش غواصان شهید در مذاکرات

علیرضا قزوه در شب شعر اربعین دریا گفت: انتظار عجیبی است اگر فکر کنیم ۱۰ سال دیگر یا ۲۰ سال دیگر همین آرامش را خواهیم داشت؛ نسل آینده و فرزندان ما باید جور این صلح ما را بکشند.

کاکایی و عبدالملکیان؛در مجله شعر

شماره جدید مجله «شعر» به همراه گفتگوهایی با محمد رضا عبدالملکیان و عبدالجبار کاکایی منتشر شد.

انتخاب اشعار پس از ۲۰ جلسه کارشناسی

قزوه که مدیریت دیدار و شب شعرهای سالانه شاعران با مقام معظم رهبری را بر عهده دارد، از حضور بیش از ۷۰ درصد شاعران برای نخستین بار در این نشست خبر داد.

برخی می‌ترسند برای یمن شعر بگویند

علیرضا قزوه با انتقاد از بی‌تفاوتی جامعه ادبی کشور به برخی تحولات جاری گفت: متاسفم که برخی از شاعران ما آنقدر محافظه کار شده‌اند که حتی می‌ترسند درباره یمن شعر بگویند.

سه کتاب جدید از علیرضا قزوه منتشر می‌شود

سه مجموعه شعر به نام های «این همه یوسف»، «شبلی و آتش» و «قطار اندیمشک» سروده علیرضا قزوه به زودی روانه بازار کتاب خواهند شد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.