علیرضا کمری، استراتژیست فرهنگی، پدر مطالعات دفاع مقدس

علیرضا کمری رویکرد تاریخی جدی نیز دارد. این رویکرد تاریخی از ادبیات سنتی ایران تا بررسی خاطره نگاشته‌های پارسی را در خود داد چنان‌که در کتاب یاد خاطره (درآمدی بر خاطره‌نویسی و خاطره نگاشته‌های پارسی در تاریخ ایران) و هم‌چنین بازیابی یک واقعه که مشخصاً بخشی از ماجرای تاریخی مقاومت علیه انگلیس بازسازی‌شده است را در کارهای او می‌بینیم.

«شرح اسم»٬ روایت زندگی سیاسی رهبر بود

نویسنده «شرح اسم» در پاسخ به سوالی در مورد علت نپرداختن به سایر حوزه‌های مرتبط با زندگی رهبر انقلاب، «شرح اسم» را زندگی‌نامه سیاسی آیت‌الله خامنه‌ای معرفی کرد و افزود: اگر دستم پر بود، به سایر حوزه‌های مرتبط با زندگی ایشان در مقطع یادشده نیز می‌پرداختم، اما متاسفانه چنین امکانی وجود نداشت.

وحید جلیلی: برخی فکر می‌کنند آوینی شده‌اند

وحید جلیلی: مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در مراسم تقدیر از عوامل «آخرین روزهای زمستان» بیان داشت: ما یک مشکل عمده در نقد داریم که دوستان حزب‌اللهی که وارد حوزه نقد در سینما می‌شوند با خواندن چند مقاله از آوینی تصور می‌کنند منتقد خوبی شده و پا جای آوینی گذاشته‌اند!

جایگاه گلزار شهدا در تبیین هویت انقلاب اسلامی

شهیدان از نظر سن، سواد، شهری و روستایی، محل شهادت، رسته تخصصی ای که در جنگ داشتند؛ اینکه در چه موقعی از جنگ به شهادت رسیدند حتی نوع شهادت و تفاوت طبقات اجتماعی شان و … تفاوت داشتند. چه کسی گفته اگر آدمهای متفاوتی به شهادت رسیدند قبور یکسانی داشته باشند؟!

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.