اسم رمزعملیات روباه پیر در ساعات آخر

بی بی سی فارسی در حالی که هنوز مراسم اعلام جمع بندی مشترک ایران و اعضای ۱+۵ برگزار نشده، فاز خطرناک عملیات روانی خود را با هدف ایجاد تفرقه میان ملت ایران بر سر موضوع هسته ای آغاز کرده است.

عکس های دیده نشده از استقبال اعتراضی/ در فرودگاه چه گذشت؟

تصور بر این بود که به علت برگزاری نماز جماعت در لاین چپ خیابان، ماشین های ریاست جمهوری از لاین راست حرکت کرده و خارج خواهند شد،اما تیم حفاظت رئیس جمهور ترجیح داد وارد صفوف نماز شود و نماز نمازگزاران را بشکند، و در نتیجه یک عده ای پابرهنه به اطراف بدوند، یک عده دنبال کفش هاشان باشند، و در همان حال اعتراض کنند، یک عده در مسیر حرکت ماشین ها بمانند

توپخانه تدبیر و امید علیه صدای منتقد

برخی تحلیل‌گران سیاسی با اشاره به ترکیب امنیتی دولت تدبیر و امید و با اشاره به سال‌های سازندگی بر این اعتقادند که برای کنترل فضای سیاسی تقسیم کاری صورت گرفته است تا صدای منتقدین دولت به جایی نرسد. خط رسانه‌ای استفاده از برچسب‌هایی نظیر افراطی، تندرو، همنوایی با رژیم صهیونیستی و… برای وادار کردن منتقدین به سکوت توسط این افراد، تدبیر شده است. تیتر‌های هماهنگ روزنامه‌های زنجیره‌ای بیانگر این مساله می‌باشد.

راز استفاده از کلمه «کارشناسان» در بی‌بی‌سی فارسی چیست؟

توسل به مرجعیت برای اثبات درستی یک گزاره هنگامی فن کنترل ذهن و مغالطه قلمداد می‌شود که استناد به نظر کارشناسان یا مراجع، دلیل درستی آن گزاره قلمداد شود. در حالی که از لحاظ قوانین منطق، خود یک مرجع، دلیل منطقی برای اثبات یک گزاره نیست، حتی اگر دلیل‌هایی که وی برای اثبات آن گزاره می‌آورد، دلایلی منطقی باشند.

آشنایی با عملیات روانی بی‌بی سی

رسانه‌های غربی و به خصوص رسانه دولتی بی‌بی‌سی، در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایران برنامه‌های ویژه‌ای برای اثرگذاری بر اذهان مخاطبان، از طریق تحریف واقعیت‌ها تدارک دیده‌اند. فنون کنترل ذهن و دستکاری اذهان توده از جمله روش‌هایی هستند که رسانه‌ها به کرات از آنها برای متقاعد کردن مخاطبانشان، در راستای اهدافی که دارند، استفاده می‌کنند.

هجمه روانی جدید غرب علیه بشار اسد

سارین یکی از خطرناک‌ترین گازهای سمی است که قدرت کشندگی آن از گازهای خردل و کلر هم بیشتر است.

سیاه‌نمایی رسانه‌ها یا مارپیچ سکوت

از دشمن جز کینه توزی و توهم پراکنی انتظاری نیست، ولی گلایه- شما بخوانید ملامت- متوجه برخی از خودی های غافل- اعم از شخصیت ها، گروه ها و رسانه ها- است که مرعوب فضای مجازی و دروغین «مارپیچ سکوت» می شوند و بی آن که بدانند یا بخواهند در این چنبره فریب با دشمن مردم و نظام و اسلام همصدایی می کنند!

ما شما وحشتناک‌ها را دوست داریم!

«رونی» و «می‌شل»، عکس‌های کاربران اسراییلی و ایرانی از سراسر جهان و پیغام آن‌ها را پوس‌تر کرده و در صفحهٔ «فیسبوک» منتشر می‌کنند. گویی پیامشان به مردم ایران چنین است: ما از شمایی که «هسته‌ای» و «خطرناک» شده‌اید نمی‌هراسیم و با اینکه موجوداتی خطر آفرین هستید، اما این قدر خوبیم که دوستتان داریم!

وقتی شخصیتهای مجازی همبازی کودکان امروزی می شوند

کودکانی که به طور دائم به بازی رایانه ای مشغولند، درونگرا می شوند و در برقراری ارتباط اجتماعی با دیگران ناتوان. این روحیه انزواطلبی خود سرآغازی است برای بروز ناهنجاری های اجتماعی.

پشت پرده هالیوود از نگاه خبرنگار نیویورک تایمز

آنها (پنتاگون) خواستار ساخته شدن نوع خاصی از فیلم هستند. آنها نمی خواهند با فیلمی که روی منفی جنگ را نشان می دهد به تعامل بپردازند. آنها به فیلمهایی کمک می کنند که حقایق درباره نبرد را فاش نکند و آنها به فیملهایی که به دنبال گفتن حقایق درباره جنگ هستند کمک نمی کنند. بیشتر فیلم ها درباره ارتش پوسترهایی برای جذب نیروی تازه است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.