برخورد تبلیغی-ترویجی با موضوع سبک زندگی

عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: تا نظام آموزش و پرورشی کاملاً اسلامی، مبتنی بر نیازهای جامعه اسلامی نداشته باشیم در درازمدت، سبک زندگی اسلامی ما شکل نخواهد گرفت چراکه سبک زندگی با عمق وجود افراد مرتبط است.

13 راه حل کاربردی برای اثرگذاری بر فرهنگ عمومی

کار مردمی کردن به معنای انجام کارهای زرد صرفاً مخاطب جذب کن نیست. مثلاً بسیاری از برنامه‌های آیینی که به اسم جذب مخاطب موسیقی و طنزهای خارج از چارچوب به کار می‌برند، اسم فلان مسئله آیینی یا انقلابی را هم رویش می‌گذارند. این مسائل جذب مردم نیست، حل شدن در فضای عمومی و از دست دادن محتواست.

مردمی شدن، تنها راه نجات فرهنگ عمومی

مفاهیم، آرمان ها و ارزش های جوامع در «فرهنگ عمومی» تبلور می یابد. به نحوی که در صورت بی توجهی به آرمان ها و ارزش های اصیل جامعه ایرانی مبتنی بر اسلام ناب، «فرهنگ عمومی» به حداقل های قشری سکولار و آمیخته با فرهنگ مهاجم بیگانه تقلیل یافته و نخبگان را ناکارآمد و بی پشتوانه می سازد

به سمت جبهه فرهنگ عمومی!

عرصه فرهنگ عمومی، این‌بارتوسط «جبهه فرهنگی» به‌عنوان نهادی مردمی می‌تواند با رفع خلاء‌های مدیریتی و اجرایی دستگا‌های حاکم به فعالیتی اثرگذار در راستای تحقق حماسه‌هایی مبتنی بر جمهوریت نظام بیانجامد

حسن بنیانیان: نفوذ صدا و سیما در حال از بین رفتن است

به لحاظ فرهنگی منطقی ما هنوز در مسیر تشکیل حکومت اسلامی هستیم. در حال حاضر ما حدود دو میلیون دانشجوی علوم انسانی داریم که بیشتر از تهاجم فرهنگی به جامعه آسیب می‌زنند زیرا این‌ها بسیاری از مسایل را عادی‌سازی می‌کنند.

«داستایووسکی در کشاکش با نیهیلیسم روسی» در شماره جدید فرهنگ عمومی

در این شماره‌ به موضوعاتی مانند بازخوانی فتنه ۸۸ و جامعه‌گریزی نخبگان مدرن، مدرنیته و مباحثی حول فلسفه سیاسی، فلسفه هنر و نظری نقادانه به دیدگاه متفکرانی چون اشمیت و فروید پرداخته شده است. مقاله‌ی «داستایووسکی در کشاکش با نیهیلیسم روسی» خوانشی منتقدانه است بر آثار این رمان‌نویس شهیر روسی در بستر اندیشه‌ها و وقایع سیاسی هم‌زمان وی و نسبت‌اش با جریان‌های ادبی معاصر.

جست‌وجوی خوشبختی و موفقیت در کتاب‌های زرد

در حوزه فکری، فرهنگی، اجتماعی و ادبی دین اسلام و نیز به تبع آن در تاریخ ادبیات و اندیشه ایرانی اسلامی، هزاران اثر ارزشمند و یگانه درباره موفقیت و سعادت وجود دارد، خواننده امروز ما به جای مطالعه این آثار ارزشمند، کتاب‌هایی را می‌خرد و مطالعه می‌کند که در مقایسه با آثار خودی و از لحاظ ارزش محتوایی و فکری، غباری در برابر یک کوه هستند.

آیا عملکرد شورای عالی انقلاب فرهنگی رضایت‌بخش است؟

چرا ما در جنگ پیروز شدیم و حتی یک وجب از خاکمان را ندادیم؟ در صورتی‌ که در حوزه‌‏ی فرهنگ چنین چیزی در کشور نداریم. سی سال است که داریم اتلاف وقت می‌‌کنیم. هر کدام از اساتید بزرگواری که در شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور دارند به تنهایی افراد بزرگی هستند، ولی وقتی جمع می‌‌شوند، آن معنا را ندارند، چون آن تفکر استراتژیک در رأس آن‌ها وجود ندارد.

نگاهی به کودتای نئولیبرالی فتنه سبز در «فرهنگ عمومی»

شماره‌ی ششم دوره جدید ماهنامه تخصیصی فرهنگ و اندیشه و جنگ نرم منتشر شد. نگاهی به کودتای نئولیبرالی فتنه سبز دو سال پس از دفن آن در زباله‌دانی تاریخ از مطالب تحلیلی و شاخص صفحات ابتدایی شماره جدید ماهنامه فرهنگ عمومی است. گفتگوی ویژه این شماره به گفت و گو با حجت الاسلام استاد سیدمحمد قائم مقامی اختصاص یافته است. در این مصاحبه‌ی مفصل به موضوعات متنوعی از جمله انقلاب اسلامی، قیام عاشورا، فتنه 88، جریان مشروطیت، روحیه شهادت طلبی، حوادث جهان اسلام و …پرداخته شده است.

اصلاح الگوی مصرف در مطالعه

متأسفانه جوانان و دانشجویان ما در میان کتاب‌‌ها و نشریات کم محتوایی که هیچ تأثیر مثبتی بر سازندگی فردی و اجتماعی آنان ندارد، تقریباً محصور شده‌‌اند و می‌‌بایست برای رشد آگاهی آنان اقدامی کرد. چراکه اگر قرار است تغییر اساسی در الگوهای مصرف جامعه صورت گیرد، ابتدا باید اصلاحی عمیق در فرهنگ جامعه صورت داد

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.