او بلد نیست با بغض تکذیب کند

متاسفانه اخلاق ماکیاولی حاکم بر بسیاری از رسانه ها گهگاه آنچنان بروز می کند که باید انگشت حیرت به دهان گرفت. برای مثال وقتی تصویری منتسب به بازیگر زن ایرانی در آغوش خواننده لس آنجلسی منتشر شد برخی رسانه ها حتی پیش از تکذیب آن بدون توجه به اصل خبر به سراغ اظهار نظر های سلحشور درباره این بازیگر رفتند وسعی در القای وجود تناقض در نظرات وی کردند.

چه کسی ضمانت می‌کند ایران، آمریکا نشود؟

آرام آرام و به مرور برخی از عناصر اخلاق، کم‌رنگ‌تر می‌شوند. محتوای آثار نیز از این تحولات بی‌نصیب نمی‌ماند. ده سال می‌گذرد… بیست سال… و سی سال. اکنون سه ده از انقلاب گذشته است. ملت انقلابی کماکان تشکیل دهنده‌ی جامعه‌ای صاحب ارزش بوده و به اخلاقیات معتقدند. قانون نیز همان قانون است. اما انگار چیزی تغییر کرده است. سینما دیگر ظواهر اخلاقی را ارج نمی‌نهد.

با این وضع آشفته مردم سینما نمی‌آیند

از مطفری درباره مشکلات اقتصادی این روزها و نبود فروش مناسب برای فیلم ها پرسیدیم. او معتقد است دلیلی اصلی فروش نرفتن فیلم‌ها و نیامدن مردم به سینماها همین وضعیت آشفته امروز سینماست. وقتی مردم می‌بینند که اهالی سینما به یکدیگر رحم نمی‌کنند و هر روز خبر نزاع و دعوا است که در سینمای ایران شنیده می‌شود چرا باید به سینما بیایند؟

مانكنيسم سينمايي، استحاله آندلسي

به کم راضی بودن یعنی پذیرش و تشویق زنانی که به نمایندگی از «زنان مسلمان» بزرگ‌ترین و تاثیر‌گذار‌ترین کشور مسلمان جهان با مانتویی گشاد، روسری قرمز با موهای آرایش شده به مد روز جهان و پای عریان تا زانو روی سن ظاهر می‌شوند و به داوری سایر آثار سینمایی منطقه می‌پردازند. از هر زن عامی که سوال کنید به شما خواهد گفت پوشش مانتو با شال و پای برهنه به هیچ وجه شیک نیست اما تا دلتان بخواهد «پیام» دارد!

داریوش ارجمند: ازدواج های امروز اطفای شهوت است

داریوش ارجمند با تایید ضمنی وجود رفتارهای غیر اخلاقی در میان دانشجویان رشته هنر چنین رفتارهایی را که گهگاه به صورت علنی نیز در دانشگاه صورت می‌گیرد نشانه صداقت آن ها در بر طرف کردن نیازهایشان دانست و گفت: «دانشجویان دیگر این قرار را بیرون دانشگاه می گذارند اینها هنرمندند و صادقانه نیازشان را نشان می دهند. این به نظرم یک اعتراض است نسبت به وضع ارتباط دختر و پسر.»

شورجه: موضوع فساد در سینما طرحی هدایت شده است

دلیل احتمالی طرح این بحث نیاز سازمان سینمایی به اختصاص بودجه بیشتر از سوی مجلس و دولت به این سازمان به نظر می‌رسد، اما دود آن به چشم کسی جز سازمان مذکور نمی‌رود.

فساد در سینما: از حفظ حرمت تا سرپوش گذاری

باید به یاد داشت که حفظ حرمت با سرپوش گذاشتن تفاوت دارد اما متاسفانه آنچه امروز دیده می شود سرپوش گذاری بر فساد های موجود است، به کرات شنیده ایم کسی که نام هنرمند را یدک می کشد در مجالس مختلف به دلایلی که شرح آن رفت دستگیر شده و در برخی مواقع فیلم های آنان نیز به برکت فن آوری بلوتوث در بین مردم رد و بدل می شود، اما هیچ گاه نشنیده ایم که حکمی و یا حدی بر آن ها جاری شود!

طالبی: خانمی به خارج رفته، پیراهنش را کنده، این‌ها خوش خوشانشان شده

وی با بیان اینکه خانمی به خارج از کشور رفته، پیراهنش را کنده، این‌ها خوش خوشانشان شده و سوژه پیدا کردند، تصریح کرد: ما آدم خوب و بد همه جا داریم. تمام کسانی که تا به حال با آن‌ها کار کردم آدم‌های شریفی بودند. البته من نمی‌خواهم بگویم حرف‌های آقایان سلحشور، مظفری، تارخ و خانم‌ها پطروسیان و صالحی وجود ندارد و دروغ می‌گویند. ولی این‌ها همه قصه نیست.

حزب‌اللهی‌ها و تقلیل معیارهای انقلابی

جریان اصول‌گرا و مذهبی و حزب اللهی بیش از سایرین گرفتار این تقلیل معیارها شده است. آقای حسین شریعتمداری به عنوان مؤثرترین مقاله‌نویس و ژورنالیست جریان اصول‌گرا را نگاه کنید… چرا سطح قضاوت‌های ایشان از جریان‌ها، افراد و فتنه‌هایی که اتفاق می‌افتد، فراتر از وابستگی به سرویس‌های جاسوسی بیگانه و عوامل ضد انقلاب و … نمی‌رود؟

شمقدری: انصار حزب‌الله فیلم‌نامه بیاورند نخوانده مجوز می‌دهیم

این گروه انصار حزب‌الله که تجمع کردند حزب اللهی‌ترین فیلمنامه‌شان را بیاورند، ما نخوانده به آن‌ها مجوز می‌دهیم تا به همه یاد بدهند فیلم حزب‌اللهی چگونه است اما اگر ناتوان هستند بگذارند اهالی سینما کارشان را بکنند. اگر کسی دغدغه و نگرانی دارد می‌تواند بیاید مشارکت کند، نظر بدهد، پیشنهاد بدهد ما حمایت می‌کنیم.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.