حوزه هنری از انقلابی گری تا کاسب کاری

اینبار ریش مدیران حوزه هنری گرو فیلمی است که در دوران انقلابی مآبی های آن‌ها ساخته شده در حالی که در نوع خود از بدترین فیلم‌های جشنواره به شمار می‌آید. فیلمی که در تمسخر غیرت و استفاده از الفاظ رکیک، خط شکنی بی سابقه در میان همنوعان خود به شمار می آید.

توزیع بدون سانسور گشت ارشاد کذب است

خبر توزیع بدون سانسور فیلم سینمایی «گشت ارشاد» در شبکه نمایش خانگی کذب محض است. اصلاحاتی برای فیلم در زمان اکران در نظر گرفته شده بود که بخشی از آن انجام شد و بخشی از آن در زمان اکران انجام نشده بود.

سجادپور: اطلاعی ازنسخه خانگی «گشت ارشاد» ندارم

مدیر سابق اداره کل نظارت و ارزشیابی ارشاد درباره ورود بدون سانسور «گشت ارشاد» به شبکه نمایش خانگی گفت: از توزیع نسخه خانگی این فیلم بی‌خبر هستم.

«گشت ارشاد» بی‌سانسور به خانه‌ها آمد

“گشت ارشاد” هم در حالی رسماً وارد شبکه نمایش خانگی شده‌است که سعید سهیلی کارگردان این اثر دوماه پیش در پاسخ به پیگیری یکی از رسانه‌ها درباره سرانجام نسخه نمایش خانگی “گشت ارشاد” گفته بود: “با اتفاقی که برای این فیلم در اکران نوروزی افتاد، فاتحه این فیلم را خوانده و دیگر هیچ تمایلی به ورود آن به شبکه نمایش خانگی ندارم.”

سینمای ایران؛ حکایت مادر و دایه مهربان تر از مادر

در این میان باید یک معیار واحد در نظر گرفته شود و تمامی فیلم هایی که دارای حداقل های مورد نیاز هستند بی هیچ تفاوتی از امکانات عمومی بهره مند شوند. مرجعی که می تواند و باید این امر را بر عهده گیرد وزارت ارشاد و معاونت سینمایی است که متاسفانه در سال های اخیر با توجه به پروانه های ساخت و اکران عملکرد مناسبی را نداشته است و در واقع مسبب این نا به سامانی همین عملکرد نادرست است.

سهیلی: «گشت ارشاد» و «خصوصی» فقط پیراهن عثمان بود

کارگردان «گشت ارشاد» با تاکید مجدد بر اینکه دورخیز برخی افراد برای انتخابات ریاست جمهوری آینده سبب ایجاد کردن چنین حواشی برای سینماگران شده است بیان کرد: اگر می‌خواهیم با این جریان مقابله کنیم باید ببینیم از کجا نشات می‌گیرد. معتقد هستم پشت این جریان تفکری ایستاده است که نقشه‌اش انتخابات آینده است و فیلم من و آقای فرح‌بخش تنها پیراهن عثمان بود تا بتوانم بگویم به وزیر ارشاد توهین کنند.

آقای «انصار» نمی‌دانم پشت چهره‌تان کیست و مرام‌شان چیست

به این دلیل «آقای انصار» خطابت می‌کنم که نمی‌دانم پُشت این چهره‌ای که‌گاه و بیگاه بروز و ظهور می‌کند دقیقاً کیست و مرامش چیست! پیر است یا جوان. خام است یا پُخته. کم سواد است یا بی‌سواد. جبهه دیده است یا جبهه ندیده. اما این را خوب می‌دانم که هرکه هستی و هرچه هستی، کوچکی و ناچیز. «من آنم که رستم بود پهلوان!» بهترین مصداق عینی توست.

مرجع تشخیص ضد ارزشی بودن یک فیلم کجاست؟

این قسمت که با حضور دکتر کوشکی، بعنوان نماینده حزب الله و جناب آقای علی معلم، بعنوان نماینده جامعه سینمایی برگزار شد، شاید جزو معدود دفعاتی بود که باب گفتگو و تفاهم جدی را بین این دو دسته که گویا هیچگاه شنوای حرف یکدیگر نبودند، باز کرد…از طرف دیگر، تصور حزب الله هم این بود که همه سینماگران، طرفدار برداشتن همه خطوط قرمز هستند که با توضیحات معلم مبنی بر لزوم رعایت موازین اخلاقی و شرعی، برطرف شد و بدین ترتیب، مبنایی مشترک برای گفتگو بین دو طرف که طی این سی سال، هیچ سنخیتی با یکدیگر نمی دیدند، ایجاد شد.

«قلاده های طلا» دو میلیاردی شد

«قلاده های طلا» در مجموع در سینماهای تهران و شهرستان ها، دو میلیارد و یكصد هزار تومان فروش داشته است.

بیانیه انجمن سینماداران در اعتراض به توقف اکران خصوصی و گشت ارشاد

اکران نوروزی امسال مانند صاعقه‌ای سینماداران را در بهت و ناباوری قرار داده است. اگرچه باور نداریم، اما دردناکتر شایعه‌هایی است که به گوشمان می‌رسد. اینکه تمام این زورآزمایی‌های خیابانی ریشه در اختلافات صنفی دارد! پس وای به حال سینمای ملی‌مان اگر چنین باشد!

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.