همه پرسی؟!؟!
اصل واگذاری تصمیم به مردم در مسائل بسیار مهم امری صحیح، قابل دفاع و مطابق با قانون اساسی است و قطعا جریان انقلابی هم از اصل واگذاری تصمیم به مردم بجای مجلس تحت نفوذ لاریجانی حمایت میکند
چرا دولت از اعلام نظر مجمع تشخیص مصلحت درباره FATF عصبانی است؟
این قانون صراحتا اعلام میدارد که مجمع تشخیص وظیفه دارد تا نسبت طرح ها و لوایح مجلس، با سیاست های کلی نظام را بررسی کند و در صورت مغایرت آنها با سیاست های کلی نظام به مجلس شورای اسلامی اعلام کند و در صورت تایید آن در مجلس، شورای نگهبان می تواند مظابق با اختیارات و وظایف خود بر اساس نظر مجمع تشخیص عمل کند.
قانون اساسی را تغییر دهیم یا ظریف را استیضاح کنیم؟
بررسی اصول قانون اساسی و عملکرد دستگاه دیپلماسی نشان دهنده موارد متعدد نقض قانون اساسی از سوی دولت جناب آقای روحانی است. دولت و وزارت امورخارجه با ایجاد تعهد در برابر قدرت های سلطه گر، به خطر انداختن استقلال کشور و عدم جلوگیری از نفوذ اجانب، موافقت با قراردادهایی که موجب سلطه بیگاگان بر کشور می شود (از طریق برجام) و برقراری ارتباط حسنه و صلح آمیز با دول محارب از جمله آمریکا، انگلستان و فرانسه، اقدام به نقض قانون اساسی کرده است.
ملیگراها هیچ موضع تندی علیه شاه نگرفتند
ملی گراهایی مثل نهضت آزادی و جبهه ملی حاضر به نفی و طرد شاه از قدرت نبودند و به قانون اساسی رژیم شاهنشاهی باور داشتند و حتی می گفتند شاه در رأس حکومت باشد ولی در امور اجرایی دخالت نکند.
ابهامی در وظایف شورای نگهبان وجود ندارد
عضو مجمع نمایندگان خراسان رضوی گفت: متن قانون به روشنی وظایف شورای نگهبان را به تفسیر بیان کرده است و ابهامی در آن وجود ندارد.
در جستجوی منطق حقوقی نظر رئیس جمهور درباره شورای نگهبان
ماده 3 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی که رئیس جمهور، موظف به اجرای آن است میگوید: «نظارت بر انتخابات مجلس شوراي اسلامي بهعهده شوراي نگهبان ميباشد. اين نظارت ، استصوابي ، عام و در تمام مراحل در كليه امور مربوط به انتخابات جاري است.» با این اوصاف تردیدی نیست که صحبتهای اخیر رئیس جمهور درباره نظارت شورای نگهبان به دور از مبنا و منطق حقوقی است و اگر ایشان همانگونه که ادعا نموده به قانون اساسی پایبند است، این گونه اظهارنظرها از ایشان که مدعی «حقوقدان» بودن هستند، دور از انتظار است.
مجلس آینده یک جناحی نخواهدبود
رییس جمهور با بیان این که مجلس آینده متعلق به یک حزب و جناح نخواهد بود، گفت: این نظر رهبر انقلاب و گفته قانون اساسی است. مگر میشود جناحی بگوید که من یک خم رنگرزی پیدا کردهام ؛ نه اینگونه نیست.
عراقچی: تصویب برجام در مجلس صلاح نیست
معاون امور حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه موضوع برنامه هستهای در طی ۱۲ سال گذشته در حوزه شورای عالی امنیت ملی مطرح بوده است، گفت: دیدگاهی که معتقد است برجام یک معاهده نیست و فقط داوطلبانه است و نیازی به تصویب مجلس ندارد، دیدگاهی قوی به حساب میآید.
اعتراض به استنکاف دولت از ارائه لایحه توافق هستهای
عدم ارسال لایحه توافق هستهای وین به مجلس شورای اسلامی با اعتراض احمد توکلی مواجه شد. بر اساس قانون اساسی و تاکید فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت باید توافق را بررسی کرده و در هیات وزیران به تصویب رسانده و رسما به مجلس ارائه کند و در مجلس شورای اسلامی بررسی شودو.
نگاهی حقوقی به الزام دولت به حفظ دستاوردهای هستهای
کافه حقوق- علي زفرقندی كارشناس ارشد حقوق عمومي طرح الزام به حفظ دستاوردهای هستهای با رای قاطع نمایندگان ملت به تصویب رسید. صرف نظر از اینکه طرح حاضر میتوانست با ورود به موضوعات بيشتر و با قوت بیشتری موجب تقویت و پشتیبانی بیشتر از تیم مذاکره کننده در جریان نهایی شدن متن برنامه جامع اقدام مشترك باشد، […]
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.