ابلاغ ۱۰ وظیفه و مأموریت شورای عالی فضای مجازی

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این حکم، با اشاره به اهمیت شورای عالی فضای مجازی در «مواجهه هوشمندانه و مقتدرانه با تحولات این عرصه»، و همچنین وظیفه اصلی این تشکیلات یعنی «سیاستگذاری، مدیریت کلان و برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های لازم و به‌هنگام و نظارت و رصد کارآمد و روزآمد در فضای مجازی»، 10 محور مهم وظایف و مأموریتهای شورای عالی فضای مجازی را ابلاغ کردند.

گزارشی جدید از توان سایبری ایران

ایران پس از حمله سایبری به تاسیسات هسته ای‌اش در سال ۲۰۱۰ توانسته است امکانات الکترونیک و سایبری خود را به شدت تقویت کند و به زودی به قدرتی بزرگ تبدیل خواهد شد.

درخواست کمک سایبری ۳۰کشور از ایران

دبیر شورایعالی فضای مجازی،ایران را جزء ۵قدرت برتر دنیا در فضای سایبر براساس اعلام نظر غیررسمی منابع خارجی برشمرد و از برنامه های این شورا برای تقویت و ارتقای فضای دفاع سایبری کشور خبر داد.

حملات سایبری در رزمایش ولایت ۹۱

سخنگوی رزمایش تخصصی دریایی ولایت ۹۱ از بکار گرفته شدن دفاع سایبری در این رزمایش خبر داد و اعلام کرد این برای نخستین بار است که دفاع سایبری در رزمایش های دریایی کشور بکار گرفته می شود.

جدیدترین دستاورد ملی در عرصه جنگ سایبری

محققان کشورمان در پارک علم و فناوری مازندران موفق شدند با ابررایانش ارزیابی امنیت «آرا» که نیمه آذرماه رسما رونمایی می‌شود، حفره‌های امنیتی ۶هزار سایت انگلیسی و رژیم صهیونیستی را شناسایی کنند.

گزارش وزارت اطلاعات از جنگ سایبری علیه ایران

سال ۲۰۰۹ را به خاطر آورید؛ زمانی که دولت اوباما دست دوستی را به سوی ایران دراز کرد. در‌‌ همان دورانی که وی ویدئوهای صمیمانه خود را برای نمایش در ایران آماده می‌کرد، در حال تقویت جنگ سایبری علیه ایران بود.

«پشتیبانی آتش سایبری» هم آمد

پنتاگون در حال توسعه فرآیندهایی است که به نیروهای مستقر در خط مقدم اجازه می‌دهد مانند درخواست آتش پشتیبانی توپخانه، درخواست پشتیبانی سایبری تهاجمی داشته باشند.

افزایش ۶۰ درصدی قدرت پلیس فتا

رئیس پلیس فتا از افزایش قدرت ۶۰ درصدی پلیس در فضای سایبر خبر داد.

گوگل و فیس‌بوک چگونه به استخدام «مادرخوانده» درآمدند؟

در پاییز 2010 وزارت خارجه آمریکا، برنامه Civil Society 2.0 را راه‌اندازی کرد که در چارچوب آن متخصصان فنی این کشور نمایندگان گروه‌های مخالف کشورهای خارجی را به منظور دریافت اطلاعات رمزگذاری شده و غلبه بر ترافیک‌های مسدود کننده سیستم‌ها، آموزش می‌دهند.

قدرت سايبری ايران چقدر است؟

در اين ميان اما توان سايبري ايران هم كم نبود. صدها جوان ايراني روزانه حتي براي تفريح و سرگرمي با هزينه هاي شخصي آموزش هاي پيشرفته حتي در حوزه هك مي بينند و هر كدام از آنها را مي توان به صورت بالقوه مانند موشك اسكادي دانست كه مي تواند تخريب بزرگي را براي هر هدفي بوجود آورد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.