آنچه که از امام کمتر خوانده ایم…

بارها شده است که در میان دانشجویان بسیجی در دانشگاه‌های مختلف وقتی صحبت از مبانی می‌شود، این سوال را می‌پرسم که چند نفر پیام امام برای تشکیل بسیج دانشجو و طلبه را مطالعه کردند، معمولا زیر ۵ درصد جمع مخاطب جواب مثبت می‌دهند.

تلاش برای حذف مجلس از روند بررسی برجام

نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه برخی در حال حذف مجلس و دور زدن نمایندگان ملت از روند بررسی برجام هستند، نسبت به مقایسه نابجای توافق هسته‌ای با قطعنامه ۵۹۸ انتقاد کرد و گفت: مگر قرار است جام زهر به کسی بدهیم که قطعنامه ۵۹۸ را به میان می‌کشید!

چرا امامی که تا ۱۵ روز قبل می‌گفت بجنگید، قطعنامه را پذیرفت؟!

شب قبل از عملیات همت بالای سر یگان اطلاعات عملیات شروع به صحبت کرد. وقتی خونش جوش می‌آمد، روی پنجه‌های پایش می‌ایستاد؛ «بچه‌ها بجنگید، اگر نجنگید عنان‌ ما را این سازمان‌ مللی‌های جاسوس دست می‌گیرند. در این ممکلت رژه می‌روند. مدارک و اسنادتان را می‌برند و هیچ‌کاری نمی‌توانید بکنید.»

دلیل اصلی سقوط منافقین در مرصاد چه بود؟

شش روز پس از قبول قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت توسط ایران، نیروهای عراقی توافقات این قطعنامه را زیر پا گذاشته، مجدداً در جنوب و حوالی خرمشهر حمله کردند تا راه نفوذ برای ارتش مجاهدین خلق باز شود.

«مرصاد» به روایت فرماندهان

عراق با توجه به وضع نابسامان خود در منطقه قصرشیرین احساس می‌کرد می‌تواند از آن منطقه برنامه‌ای علیه ایران داشته باشد اما با توجه به پذیرش قطعنامه 598 نتوانست از نیروی نظامی استفاده کند و به جای آن از منافقین استفاده کرد.

عبرت‌های تاریخی در مسیر توافق هسته‌ای

نوعی وادادگی و نگاهی خوش بینانه به غرب که باعث رفع گرفتاریهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی مردم ایران می باشد دیده می‌شود. یعنی در این نگرش برای رفع مشکلات، اولویت با نگاه به بیرون از مرزها و لبخندهای فریبکارانه بیگانگان است. و متقابلاً غرب نیز به چراغ سبزها و علائم امیدوارکننده ای از داخل ایران دل خوش کرده است.

تلخ‌ترین خاطره عمر امام حمینی(ره)

روز گذشته آیت الله هاشمی رفسنجانی این گونه عنوان کرد که امام(ره) دو سه ماه بعد از پذیرش قطعنامه 598 به وی گفته است «جام زهر برای من شیرین شد». اما روایت صریح مرحوم سیداحمدآقا خمینی از نگاه حضرت امام(ره) به ماجرای پذیرش قطعنامه با روایت آقای هاشمی بسیار متفاوت است.

چرا سیدناالقائد معاهده ژنو را با جام زهر مقایسه کرد؟

چه شده است که ژنو را از نظر منطقی بودن شبیه 598 می‌دانند؟ آیا اشاره‌ای برای اولی الالباب است؟ آیا برای فهمیدن شرایط کشور توسط فرزندان «انقلابی» اسلام است؟ آیا این نشانه‌ها را درک می‌کنیم؟

جای خالی مردم در جلوگیری از تحمیل 598

اگر در برابر فضای مغایر با امام مسئولین، مبنی بر تسریع پایان جنگ، گروه‌های مردمی و موثرین نظیر ائمه جمعه، نخبگان محلی، رسانه‌ها، جنبش دانشجویی و… نسبت به حضور در جنگ و بسیج مردم، همت بیش‌تری می‌گماشتند و نظارت جدی بر نحوه اداره اقتصاد و اداره جنگ صورت می‌گرفت، فضا برای تحمیل جام زهر به امام فراهم نمی‌شد.

«محرمانه‌های 598» را در «رمز عبور» بخوانید

چهارمین شماره از نشریه «رمز عبور» با عنوان اصلی «محرمانه های 598» امروز منتشر شد. در شماره مرداد ماه این نشریه که در تبیین دلایل سیاسی، نظامی و اقتصادی پایان جنگ منتشر شده ، ضمن انتشار مصاحبه های خواندنی و گزارش های مختلف ، از چند سند مهم و تاریخی دفاع مقدس هم رونمایی شده است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.