«چ» و «سربه‌مهر» نوروز در تلویزیون

شبکه یک سیما فیلم‌های سینمایی مختلف و متنوعی از سینمای ایران و دنیا برای پخش در نوروز در نظر گرفته است.

«در دنیای تو ساعت چند است؟» رونمایی شد

جدیدترین پوستر فیلم سینمایی «در دنیای تو ساعت چند است؟» توسط فردین صاحب الزمانی طراحی شده است.

به‌جای نقادی آکادمیک، حزب اللهی را کفن‏‎پوش می‌خواهند!؟

عجیب نیست که رسانه‌هایی که این روزها حزب‌اللهی‌ها را به جای مستندسازی و روزنامه‌نگاری و نقادی اکادمیک، کفن‌پوش و افراطی و لنگه‌کفش به دست می‌پسندند و در برابر چند کار فرهنگی ساده مثل «روحانی هستم» تندترین مواضع انتقادی را اتخاذ می‌کنند، از خبر حمله‌ی مشکوک عده‌ای ناشناس به یک کنسرت و یا درخواست شلاق خوردن یک بازیگر از سوی یک تشکل گمنام، کاملاً به وجد بیایند و حتی به انتظار اقدامات بعدی مشابه بنشینند تا ناکامی‌های دولت این چنین تحت‌الشعاع اقدامات مشکوک عده‌ای نامعلوم قرار گیرد.

ماجرای لیلا حاتمی و میزانسن پرخطر کن

این‌گونه رفتارها همه و همه با یک هدف مشخص صورت می‌گیرد: سست‌کردن و از بین بردن دیوار مستحکم ارزش‌ها و باورهای دینی که ساختن و استوار‌کردن آن بیش از سی سال طول کشیده‌است.و چون از بین بردن این دیوار مستحکم به این سادگی‌ها امکان‌پذیر نیست،حالا دارند آرام آرام و ذره ذره آجرهای این دیوار را سست می‌کنند

حقیقت و واقعیت از «سر به مهر»

البته همه این‌ها به معنی بی نقص بودن فیلم نیست بلکه بعضی از مسائل در جریان فیلم برای مخاطب شاید حل نشود. مثلاً چرا “صبا” برای نماز خواندن به فرودگاه پناه می‌برد یا اینکه چرا فیلم هیچ نقطه اوجی ندارد و روند فیلمنامه را از جایی به بعد می‌شود به راحتی حدس زد.

این فیلم به نماز اهانت نکرده است

خیلی‌ها می‌گویند «سر به مهر» درباره نماز است. مقدم دوست اما می‌گوید «سر به مهر فیلمی دربارهٔ خجالت است». او خجالتی را می‌گوید که خیلی از ما تجربه کرده‌ایم. خجالت از نماز خواندن!

مخالفت آموزش و پرورش با فیلم لیلا حاتمی!

این فیلم به نوعی نخستین فیلم ساخته شده در سینمای ایران با موضوع نماز است. در زمان جشنواره این فیلم در شهر قم از نظر تماشاگران به عنوان بهترین فیلم انتخاب شده بود.

به جز لیلا حاتمی،کدام صفحه فیس بوک واقعی نیست؟

انتظار می رود بازیگران اعلام کنند که کدام یک از ایشان در فیس بوک، اکانت واقعی دارند و کدامیک اصولاً در این شبکه اجتماعی و دیگر شبکه های اجتماعی به هیچ عنوان حضور ندارند و صفحات ایجاد شده متعلق به ایشان نیست. بی شک چنین فضای پرابهامی می تواند منجر به سواستفاده هایی از گروهی از مردم علاقمند به چهره ها توسط اشخاص ایجادکننده صفحات نیز شود و برخی وارد دیالوگ و بیان مطالب خصوصی شان به صاحبین این پیج ها شوند و در نهایت دریابند که با شخص غیرواقعی هم کلام شده اند.

روزهای‌ زندگی، یک‌ روز‌ دیگر، نارنجی‌ پوش

روزهای زندگی، یکی از خوب‌های جشنواره‌ی امسال بود و ثابت کرد هنوز می‌توان یک فیلم سینمایی با موضوع دفاع مقدس ساخت و تماشاگر را تا آخرین لحظه پای فیلم نشاند. اما یک روز دیگر و نارنجی‌پوش به نسبت کارهای ضعیفی به حساب می‌آمدند.

حاتمی: نمایش صحنه های خصوصی برای من خوشایند است

یک جامعه ای که دینش اسلام است و آن قدر انعطاف دارد! که می تواند در سالن سینمایی اش فیلمی نشان داده شود که دارای صحنه های خصوصی تر است و غالبا در یک جامعه اسلامی آن را نمی بینیم، برای من خوشایند است!

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.