«مهر نو» رسماً تعطیل شد

ماهنامه «مهر نو» با صاحب امتیازی سازمان بهزیستی کشور و سردبیری محمدحسین بدری به دلیل مشکلات داخلی سازمان بهزیستی، به طور رسمی تعطیل شد.

پرونده‌­ای درباره کارت‌های عروسی در ماهنامه «مهرنو»

شماره ششم دوره جدید مهرنو با پرونده­ای درباره کارت‌های عروسی منتشر شد. پرونده کارت‌های عروسی مهرنو، کارت‌های عروسی حدود 50 سال گذشته را بررسی کرده و ضمن انتشار گفت‌وگوهایی با کارت‌فروش قدیمی میدان بهارستان و بانو فروغ اعظم که 60 سال از مجلس عروسی‌اش می‌گذرد، مطالبی درباره کارت‌های عروسی در کشورهای عربی و افغانستان هم با خود دارد.

مردم با دیدن برنامه‌های ماهواره از تلویزیون انتقام می‌گیرند!

اگر هر رسانه‌ای، نسبت درستی با مردم اطراف خودش برقرار کند و قدری به مردم نزدیک شود، همه‌ی این فاکتورها مانند دینی یا انقلابی یا مانند آن را خواهد داشت.

گفتاری منتشر نشده از آوینی درباره فرهنگ و تبلیغات در شماره جدید «مهرنو»

چهارمین شماره از ماهنامه «مهرنو» منتشر شد. در این شماره گفتاری منتشر نشده از سید مرتضی آوینی درباره فرهنگ، تبلیغات و مفهوم حقیقی هنر با عنوان «تلویزیون دست انقلاب نیافتاده است» به چاپ رسیده است. گفتگویی با عنوان «برای همه پیکان سوارها» با رضا یزدانی درباره پیکان موسیقی اجتماعی و باقی ماجرا و مصاحبه با ساندویچ فروشی که وقت نماز مغازه‌اش را با وجودی که وقت ناهار است می‌بندد از خواندنی‌های این شماره است.

مصائب زندگی در خوابگاه و مشکلات کشاورزی در ماهنامه «مهرنو»

شماره سوم از دوره جدید ماهنامه «مهرنو» به سردبیری محمد حسین بدری منتشر شد. در بخش «یادداشت» نشریه، می‌توان به یادداشت‌هایی به قلم دکتر ابراهیم رزاقی، محمد علی علومی، حجت الاسلام مهدی همازاده، سعید قاسمی، حسین بهزاد، سهیل کریمی، سعید مستغاثی، سید ناصر هاشم زاده، نعمت الله سعیدی اشاره کرد. در صفحات پایانی نشریه عکس‌های نابی را از دریچه دوربین محمد مهدی شیخ صراف و مهتاب ترک بیات از کشور افغانستان به نظاره خواهیم نشست.

پای درس اخلاق میرزا عبدالکریم حق شناس در «مهرنو»

چهاردهمین شماره ماهنامه اجتماعی «مهر نو» منتشر شد. در این شماره گفت و گو با دکتر حسن سبحانی و محمد کاظم کاظمی و همچنین یاداشت هایی از نادر طالب زاده و نعمت الله سعیدی را می خوانیم

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.