تکفیری‌ها، پیرو اندیشه‌های ماکیاولیستی

کارشناسان و تحلیلگران مسائل سیاسی در گفتگو به مناسبت روز جهانی مسجد مطرح کردند: تخریب مساجد برای اختفای جنایات داعش ذیل اختلاف مذهبی است.

اعتقادات احمدی‌نژاد درباره جریان‌های سیاسی درست بود

اصلاح‌طلبان بايد خود را به اركان و شخصيت‌هاي قدرت نزديك كنند و با امتياز دادن امتياز كسب كنند كه يك نوع معامله رخ دهد تقريبا از مجلس هشتم رگه‌هايي از اين را مي‌ديديم دليل چنين اتفاقي اين است كه وقتي آقاي احمدي‌نژاد بر سر قدرت آمد يكي از چيزهايي كه بر هم زد كاركرد جريان‌هاي سياسي در اداره كشور بود اعتقاداتي كه در مورد جريان‌هاي سياسي داشت درست بود و حق با ايشان بود.

مجری دیدگاه کنترل جمعیت از کاهش جمعیت اظهار نگرانی کرد

دکتر مرندی که پس از اظهارات احمدی‌نژاد مبنی بر لزوم رسیدن به جمعیت ۱۵۰ میلیونی از این سخنان ابراز نگرانی کرده بود و از زحماتش برای کنترل جمعیت و خطرات افزایش جمعیت گفته بود، همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد پس از اظهارات رهبری در دفاع از افزایش جمعیت در چرخشی صد و هشتاد درجه‌ای از احتمال توقف رشد جمعیت ابراز نگرانی کرد و به بررسی راهکارهای افزایش جمعیت پرداخت.

آقای رضایی! با این روند به پرتگاه سقوط می‌کنیم

به نظر می رسد با نزدیک تر شدن به انتخابات ریاست جمهوری دوباره شاهد تغییر مواضع های یک شبه و چرخش های صد و هشتاد درجه ای از جانب کسانیکه خواهیم بود که رسما اعلام کاندیداتوری کرده اند و همچنین شاهد سیاه نمایی های گسترده از وضعیت کنونی کشور و القای یاس و نا امیدی می شویم که بارها در انتخابات های متعدد بعنوان مصادیق بی اخلاقی های انتخاباتی موجب اعتراض و تذکر رهبری نیز قرار گرفته است.

مؤسس حزب در جمهوری اسلامی

شهید بهشتی معتقد بود که «اگر در جامعه‌اي حزب و تشكيلات رسمي نباشد، مسلماً در آن جامعه، گروه­‌هايي پيدا مي­‌شوند، اطراف هر شخصيتي و هر صاحب نفوذي، افراد گرد مي­‌آيند و به جاي آنكه احزاب و سازمان­‌هاي متشكل باشند، باندهاي خطرناك فاقد تشكّل و مسؤوليت و انضباط تشكيلاتي به وجود مي­‌آيند كه خطرشان براي وحدت، چندين درجه بيشتر است.»

دیکتاتوری تشکیلاتی یا دسپوتیسم پدر خوانده‌ها

آیا می‌توان به صرف دفاع از ارزشهای دینی به روش های غیر دینی و غیر اخلاقی دست یازید؟ آیا تضاد میان ارزش و منش، نقض غرض و نشان دهنده ماکیاولیسم – آنهم تحت لوای دین -نیست؟

اگر یکی دیگه می‌گفت چی می‌شد؟

حسین فدایی گفته‌ است: «ما خیلی موافق حضور دو برادر در رأس دو قوه از سه قوه کشور نیستیم و آن را درست نمی‌دانیم.» سایت مشرق بدون توضیح این موارد تیتر زده است: «ریاست دو برادر بر دو قوه به مصلحت نیست!»

دغدغه‌های انقلاب غریب‌ترین مفهوم در رسانه‌های بی‌آرمان

رسانه بی‌آرمان انتخابات مردمی‌ترین رکن حکومت اسلامی را یک سری دعواهای خاله زنکی تعبیر می‌کند و دانشگاه بی‌آرمان می‌سازد و نهایت دست‌آوردش اگر دانشگاه در آستانه انتخابات را از رخوت بیرون بیاورد و دانشگاه پرشور بسازد می شود همین دانشجوهایی که تا گردن غرق پایداری و پافشاری و متحد و متفرق هستند و تا دلت بخواهد در جلسات عمومی و خصوصی شرکت می‌کنند تا تکلیف فتنه و فتنه‌گر و ساکت و منحرف و جن و جن‌گیر و فراماسون و رمال را روشن کنند

اين مسئله‌ مهمى نيست

بنده‌ى حقير هم طبق اصول بنا ندارم در كارها و تصميمهاى دولت وارد شوم. خب، مسئوليتها در قانون اساسى مشخص است؛ هر كس مسئوليتى دارد؛ مگر آنجائى كه احساس كنم يك مصلحتى دارد تفويت ميشود؛ مثل اينكه در همين قضيه‌ى اخير اينجورى بود؛ انسان احساس ميكند يك مصلحت بزرگى دارد مورد غفلت قرار ميگيرد، تفويت ميشود؛ خب، انسان وارد ميشود كه جلوى اين تفويت مصلحت را بگيرد. اين، مسئله‌ى مهمى نيست.

عکس‌العمل آقاتهرانی به انتشار نامه‌اش در تریبون مستضعفین

حجة‌الاسلام دکتر مرتضی آقاتهرانی در اولین واکنش به انتشار نامه‌اش خطاب به آیت‌الله مهدوی کنی حول سازوکار وحدت اصولگرایان این نامه را امانتی توصیف کرد که به دست «آقایان» سپرده شده بود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.