«سیاست‌زدگی» و «یک‌درصدی شدن» رسانه‌ها

وضعیت کم‌کم به گونه‌ای شده که رسانه‌ها وقتی می‌خواهند به مسائل اجتماعی هم بپردازند اغلب به سراغ بازنمایی مسائل همین سیاست‌ورزان حرفه‌ای می‌روند. این سیاست‌ورزان حرفه‌ای البته به نحوی صوری احزاب متکثری را شکل داده‌اند و ادای تکثر را در می آورند اما به لحاظ ماهوی یک‌سانند و فرق چندانی ندارند.

تفاوت میان «هایدگریسم» با مکتب خمینی

امروز گویی هر دو فیلسوف آلمانی (مارکس و هایدگر) دررقابت با آن سید موسوی و سرسلسله جنود عقل در بشریت معاصر،سپر انداخته اند و خمینی سرافرازتر از همیشه آشکار کرد که جهاد با طاغوت و استکبار ؛ ملکوتی تر از آن است که جان های فلسفه اندود را یارای یاریش باشد.

امام خمینی

تحریف «تحریف امام(ره)»

از دل حرافی های این مسئولان کلیشه کار و این جماعت تهدید محور و محافظه کار چیزی جز بیهوده گویی و انفعال در نمی آید. اگر کسی را سودای گفتگو و عملی جدی است راه همان است که رهبر حکیم فرمود؛ «بازخوانی»؛ باقی تحریف مبحثِ «تحریف امام(ره)» است و بی‌ثمر.

نظریه اسلام‌ ناب-اسلام آمریکایی، از امام خمینی تا رهبر انقلاب

ین تصور که اسلام ناب-اسلام آمریکایی صرفاً یک ترکیب‌ شعاری و صورت‌بندی جدلی است و حداکثر یک‌سری مصرف‌های تبلیغاتی در جهان و انتخاباتی در ایران و یا مانند آن دارد. این تلقی باعث شده است یکی از پُربسامدترین مفهوم‌سازی‌ها در نظام اندیشه‌ی امام خمینی رحمه‌الله، آن‌چنان‌که باید، مورد توجه جامعه‌ی علمی قرار نگیرد.

۱۳ آبان زمینه‌ها و دستاوردهای آن

در اسناد لانه جاسوسی بیش از صد استراتژی و تاکتیک برای مقابله با انقلاب اسلامی وجود دارد و قابل دسته بندی است و سالگرد سیزده آبان می­‌تواند فرصتی باشد برای بازخوانی این اقدامت و اسناد. چرا که همین امروز بسیاری از همین روش‌­ها در سطحی متفاوت­‌تر و پیشرفته‌­تر همچنان در دستور کار آمریکا و دشمنان انقلاب و ملت ایران است.

اولین اثر تاریخ‌فرهنگی دفاع‌مقدس نقد می‌شود

نشست نقد و بررسی کتاب «دیدگاه» با موضوع نسبت تاریخ فرهنگی و دفاع مقدس با حضور اساتید و محققان تاریخ فرهنگی و مطالعات فرهنگی روز چهارشنبه ۱۷ مهرماه به میزبانی پایگاه علوم اجتماعی اسلامی ایرانی در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می گردد.

بازتولید جنبش‌های اجتماعی، لازمه تحقق تکاملی انقلاب

کتاب‌های اول انقلاب را که نگاه می‌کنیم می‌بینیم نوشته شده: «فقه اجتماعی» و مرادش «فقه دولت» است. در سطح نخبگان، دولت مساوی بود با جامعه و این «دولتی کردن همه‌ی امور» مانع عمده‌ای در مسیر بازتولید جنبش‌های اجتماعی هم‌بردار و معطوف به انقلاب اسلامی است؛ اما دلیل مهم‌تر آن باز می‌گردد به نوعی محافظه‌کاری ساختاری ریشه‌دوانده در اندیشه‌ی حزب‌الله به عنوان نیروی معطوف به انقلاب؛

استعاره معلمی و استمرار اسلام انقلابی

در ابتدای انقلاب این ایده به صورت جدی وجود داشت که باید شور انقلابی را در چارچوب های مختلف هنری بازتولید کرد. این تلاش ها باعث بازتولید فرم های جدیدی می شود، که شعر معلمی با اجرای آهنگران از نمونه های آن است. بازسازی مداحی ها سنتی متناسب با نگاه و نیاز انقلاب اسلامی کار بزرگی است که در شعر معلمی انجام می شود. بر این اساس محافل توکل و توسل، نیایش و نوحه خوانی بر اساس معنویت خاص انقلاب اسلامی بازتولید می شود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.