خدا هم صدام را نمی‌بخشد / سردشت اولین قربانی سلاح‌های شیمیایی

«مگر خدا می‌بخشه؟ ما شهید زنده هستیم. یعنی ما مرده هستیم. ما داریم نان زنده‌ها رو می‌خوریم. نگویید این هم حرف می‌زنه، [پس زنده است] ما هیچ کاری نمی‌توانیم بکنیم. هیچ کاری… از این پله‌ها می‌روم بالا، باید سه دفعه وایستم. نفس … نفس … نفس نمیاد…»

دفتر رهبر انقلاب وضعیت زنان شیمیایی چایخانه را پیگیری می‌کند

یاسر عرب گفت: مدتی است که دفتر رهبری به شدت به دنبال پیدا کردن خانم‌هایی است که شیمیایی شدند و ماجرای حل شدن وضعیت درمانی آنها توسط دفتر رهبری در حال پیگیری است.

عراقی‌های شیمیایی‌ به ایران می‌آیند

بیماران مبتلا به عوارض بمبهای شیمیایی‌ عراقی از استانهای مختلف این کشور از جمله سلیمانیه برای درمان ایران ارجاع می‌شوند.

ماجرای تقلبی بودن ماسک‌های جنگی چه‌بود؟

به دلیل استفاده مکرر از عوامل شیمیایی توانستیم دو سال بعد یعنی در سال ۶۴ خودمان ماسکهای جنگی را تولید کنیم. که البته قیمت گرانی هم نداشت.

برای رضای خدا به داد مردم شیمیایی«زرده» برسید

امروز در حالیکه که ما بر قله‌های بلند افتخارات ایران ایستاده‌ایم و به خود می‌بالیم بیش از هزار نفر در روستاهای غرب کرمانشاه به سختی روزگار می‌گذرانند. سخت راه می‌روند و سخت نفس می‌کشند و سخت می‌بینند و زیبایی چهره‌هایشان را آرزو می‌کنند.

سالی ۱۰ نفر در روستای «نساردیره» شهید می‌شوند!

روستای “نساردیره” با جمعیت 1200 نفر در گیلان غرب یکهزار جانباز شیمیایی دارد ولی در این روستا خبری از کلینیک و درمانگاه نیست و جانبازان شیمیایی که بر اثر مصدومیت فوت می شوند شهید محسوب نمی شوند در حالی که در این روستا سالی 10 نفر شهید می شود.

نرم‌افزار چندرسانه‌ای «قربانيان سلاح‌های شيميايی»

نرم‌افزار چندرسانه‌ای قربانیان سلاح‌های شیمیایی به‎همت نشر الکترونیکی شاهد منتشر شد و در دسترس علاقه‌مندان قرار گفت. این نرم‌افزار چندرسانه‌ای مجموعه‌ای کم‌نظیر در خصوص قربانیان سلاح‌های شیمیایی در طول جنگ تحمیلی عراق علیه ایران است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.