غرب، قربانی تصویر غلط هالیوود از زن

شاه‌حسینی گفت: تا ۱۱۴ سال قبل اسناد غیرقابل انکاری وجود دارد که سینما درباره ادوار تاریخی به ما دروغ می‌گوید. مردم با توجه به آن چیزی که روی پرده سینما دیدند، پوشش خود را تغییر دادند. فیلم‌های ۱۹۲۰ فرهنگ زن را در اروپا تغییر می‌دهد.

آرگو در کافه کراسه نقد می‌شود

نادر طالب‌زاده و مجید شاه‌حسینی فردا فیلم آرگو را نقد و بررسی می‌کنند.

انقلاب مجال تصفیه انقلابی سینما را نداشت

شاه حسینی خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی ایران بعد از پیروزی این فرصت را نداشت که خود به کار سینما رسیدگی کند مثل آنچه که در انقلاب های دیگر رخ می دهند کمیته های تصفیه های انقلابی تشکیل بدهد و آدم هایی از بیرون سینما بیایند درون سینما تصفیه های خونین مک کارتی وار شکل بدهند. انقلاب چنین مجالی نداشت.

دنیا از ما الگوی تلویزیون دینی می خواهد

نمی‌شود که ۳۳ سال از انقلاب نورانی اسلامی ایران گذشته باشد و ما همچنان تشکیک‌های جدی بکنیم که اصلاً ذات سینما و تلویزیون می‌تواند دینی باشد یا خیر؟ اگر فکر می‌‌کنیم که این ذات، دینی نیست، قاعدتاً بزرگان و پیشکسوتان دینی ما و ولی فقیه تکلیف ما را با این ذات غیر دینی تعیین می‌فرمودند. بحث در این سطح قاعدتاً نشان می‌دهد که ۳۰ سال فرصت‌سوزی کرده‌ایم.

«راه آبی ابریشم» دومین فیلم استراتژیک سینمای ایران است

فیلم سینمایی «راه آبی ابریشم» دومین فیلم استراتژیک سینمای ایران است و چه بسا دومین فیلم سینمای بین المللی ایران نیز به شمار آید. این فیلم برای ایران وجهه بین المللی دارد و موضوع آن یک موضوع ملی و ایرانی است و بینننده را با جریان فیلم همراه می کند.

آیت‌الله جوادی آملی سینمای دینی را نقد می‌کند

آیت‌الله العظمی جوادی آملی با حضور در برنامه «نشانی» که در ابتدای ماه رمضان به تهیه‌کنندگی علی سلیمانی به روی آنتن شبکه چهارم خواهد رفت، به نقد سینمای دینی خواهد پرداخت.

بررسی یک جریان هالیوودی؛ آمریکا علیه آمریکا

آواتار، پرفروش‌ترین محصول سال 2009 میلادی را باید ادامه‌ی یک جریان سینمایی در امریکا بدانیم. اما ادامه‌ی کدام موج سینمایی و جریان اجتماعی؟ آواتار، جز یک فیلم علمی- خیالی، در ساحت محتوایی چیست و در لایه‌های عمیق‌ترش چه پیام‌هایی نهفته؟ من می‌خواهم به یک جریان اجتماعی در سینمای امریکا اشاره کنم که اسمش را می‌توان گذاشت «امریکا علیه امریکا»، و هر وقت در سینمای امریکا مطرح شده، عده‌ای را به تعجب واداشته که چگونه مناسبات سیاسی و امنیتی یک کشور در سینمای همان کشور این‌طور بی‌پروا نقد می‌شود. آیا در سینمای امریکا خط قرمز وجود ندارد؟

سیصد و پنجاهمین «پاسدار اسلام»

شماره سیصد و پنجاهم ماهنامه عقیدتی، سیاسی «پاسدار اسلام» با مصاحبه هایی با آیت الله محمد رضا ناصری، سید حسن نصرالله و مقالاتی از آیت الله جوادی عاملی، حجت الاسلام محمد تقی رهبری، دکتر سعداله زارعی، و مجید شاه حسینی منتشر شد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.