عدالت‌خواهی و مسئله ی فقر مضمون

عدالتخواهی بدون خواست معین و مصداقی ناتمام است و بلکه غیر ممکن؛ اما عدالتخواهی تام و متکامل نیز تفاوت بنیادینی با مصداق‌بسندگی دارد. در مصداقماندگی بیشتر نوعی از درماندگی است. این درماندگی اگر چه می‌کوشد خود را فرزند صراحت معرفی کند اما به واقع محصول و معلول فقر مفهومی و مضمونی است. فقری مهم که می‌تواند یک  جنبش را به سر حد یک شورش تقلیل دهد.

تقلیل مشکلات به رهبری و ولایت‌بسندگی: دو روی سکه محافظه‌کاری و اسلام سلطنتی!

جریانی، در توهم دفاع از ولایت، هرگونه نقد، پاسخ‌خواهی، دادخواهی و اصلاح سیستم را ضدیت می‌شمارد و اگر از سوپور سر کوچه هم انتقاد شود، می‌گوید سوپور زیرمجموعه سرسوپورهاست، او ذیل شهرداری و… تا رهبری و امام زمان جلو می‌رود؛ لذا انتقاد از نحوه جمع‌آوری زباله در فلان کوچه، در حکم محاربه با امام زمان است! از تقدم ولایت بر عدالت ، ولایت‌بسندگی، تسری ولایت و… سخن گفته و در نهایت اشکالات را توجیه می‌کنند.
جریان دیگر، همه ناکارآمدی‌ها و عقب‌گردها را به رهبری و نظام نسبت می‌دهد.

آرمان‌خواهی جلوی محافظه‌کاری را می‌گیرد

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: اگر در جایی مسئولان جامعه دچار محافظه‌کاری شدند طبیعتاً باید جلوی آنها گرفته شود تا آرمان‌خواهی به عنوان گفتمان غالب فراگیر ملی تبدیل شود و کسی نتواند غیر از آن حرفی بزند.

سنگ تمام باهنر برای حسن روحانی

انتخاب آقاي روحاني به عنوان رياست جمهوري انتخاب درستي محسوب مي شد آنهايي كه به دنبال ميانه‌روي بودند، بهترين كسي را كه مي توانستند انتخاب كنند، دكتر روحاني بود. سوابق رئيس جمهور يازدهم نشان مي‌داد كه فعال سياسي معتدلي است.

پیام ۲۴ خرداد خفه کردن منتقدین است؟

اوضاع عوض شده است و ماهیت دولت تغییر کرده، اما در طرف رسانه هم اوضاع عوض شده است. عادتی که رسانه‌ها در نقد آزاد و آسان پیدا کرده‌اند به زودی بلای جان دولت خواهد شد و اگر اعتدال گرایان بخواهند مقاومت کنند و نرمش نشان ندهند اعتراض‌ها چنان سخت خواهد شد که کمر دولت را خواهد شکست.

جانبداری افراطی غرویان از دولت روحانی

غرویان که گویی از اتفاقات سیاسی چند سال گذشته بی خبر بوده و تنها با آمدن دولت جدید از اخبار سیاسی مطلع شده است رفتار مجلس با دولت پیشین را «سکوت و کوتاهی» توصیف نمود و در خصوص احضار وزرا به مجلس و دادن کارت زرد ادعا کرد که رفتار نمایندگی ناشی از غرائض سیاسی و نتیجه شکست در انتخابات است. وی توافقنامه ژنو را نیز «افتخارآمیز» توصیف نموده است.

سینما هنوز با مبانی دینی فاصله دارد

معتقدم این مسئله با پول و سرمایه گذاری دولتی هم حل نمی شود و توصیه می کنم که این اتفاق نیفتد چون متأسفانه در کل، حوزه مدیریت فرهنگی کشور در بخشهای مختلف بیش از آنکه دغدغه کلان انعکاس مبانی نظری و دینی و فرهنگی در سینما را داشته باشند، بیشتر نگران موقعیت اداری- اجتماعی خودشان هستند.

حاج‌سید‌جوادی: احمدی‌نژاد در پی تشکیل القاعده‌ای شیعی‌ است!

حاج سیدجوادی در این نامه ضمن آشفته و بحرانی توصیف کردن اوضاع کشور، محمود احمدی‌نژاد را مورد شدیدترین انتقادات قرار داد و مدعی شد که وی و جریان متبوعش «در راستای تاسیس یک جریان تروریستی بین‌المللی مشابه القاعده و البته با گرایش شیعی به سرعت در حرکت اند» و باید هرچه سریع‌تر مانع تحرکات وی شد.

آیا این شورا انقلابی است؟

«تفكر انقلاب فرهنگي» مي‌بايست پس از ايجاد، خود را در قالب يك ارگان ونظام نهادينه مي‌نمود تا بتواند بصورت نظام يافته و متمركز اهداف خود را پيگيري نمايد و امري موقتي(ستادي)تلقي نگردد. بنابراين«شوراي عالي انقلاب فرهنگي» پديد آمد. جفا به آرمان‌هاي انقلاب فرهنگي است، اگر امروز اين شورا وقت خود را محدود به تشويق و تقدير از چند مدير و انتصاب چند رئيس دانشگاه و بحث‌هاي اجرايي اين چنيني نمايد و از مهندسي فكري و فرهنگي جامعه بر اساس اسلام ناب محمدي غفلت ورزد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.