خاطرات خالق آمریکا ننگ به نیرنگ تو منتشر می‌شود

از اولین کارهایی که او انجام داده موسیقی قطعه مشهوری بود با عنوان «بانگ آزادی» که اوایل انقلاب قبل از اینکه اولین سرود ملی جمهوری اسلامی ساخته شود، کسانی در سطوح عالی نظام دنبال این بودند که این سرود را به عنوان سرود ملی انتخاب کنند که چون خود استاد به دلیل طولانی بودن مخالف بودند، نشد.

سکوت شوالیه‌های آواز و مدعیان هنر

همه تاسف اینجاست که امروز شوالیه های آواز مهر سکوت بر لب زده اند و در مقابل کشتار کودکان و زنان و مردم بی گناه فلسطین از گفتن یک دریغ هم دریغ می کنند. کسانی که حتی از یک مصاحبه کوتاه رسانه ای دریغ می ورزند اما سال 88 به شدت فعال بودند؛ نه تنها برای آنچه به زعم خود «سرکوبی مردم در خیابانهای تهران» می خواندند در «BBC» و «Manoto» به همراه خوانندگان کاباره‌ای حاضر می شدند و عکس می گرفتند بلکه در تولید و ساخت موسیقی نیز برای کمک به جنبش مغز پسته ای! فعال بودند.

سوژه‌های سينمایی در تاريخ هنر انقلاب

من معتقدم تمام مستندسازان ما اگر مي‌خواهند به يك كار خلاقانه و جسورانه فكر كنند، به يك مستند كاوشي فكر بكنند، به يك مستند نظري و تئوريك فكر بكنند براي هنر انقلاب، بايد «كتاب آهنگران» را ببينند. آقاي آهنگران ستاره دهه شصت است، با همه حاشیه‌هایی که ممکن است پیرامون یک ستاره هنری رخ بدهد.

آخرین ترانه حامد زمانی در افتتاحیه عمار اجرا می‌شود

«محسن صفایی‌فرد» مسئول واحد موسیقی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گفت: فردا شب -۱۳ دی ماه- در مراسم افتتاحیه جشنواره عمار یک بخش به رونمایی از قطعه موسیقی جدید با صدای حامد زمانی اختصاص دارد که به صورت زنده اجرا خواهد شد.

ملاحظاتی در باب امکان جامعه شناسی دفاع مقدس

در کجای جهان جزء دفاع مقدس ما چنین است که اگر بخواهند کسی را تنبیه کنند، او را از خط مقدم مبارزه و جهاد به عقب برمی گردانند؟ این چه منطق معکوسی است که در فرهنگ جبهه ظهور یافت و همه قواعد و تعریف های رایج از جنگ را که آمیخته با ترس از مرگ بود، واژگون کرد؟ آیا جامعه شناسی جنگ می تواند توضیحی راجع به پیوندهای قدسی و ملکوتی این مرگ آگاهی و انس با مرگ بدهد؟

ویکتور خارا را می‌شناسند، اما قره باغی را نه!

دبیر اجرایی جشنواره شعر و موسیقی ضداستکباری طبس با بیان اینکه هدف این جشنواره معرفی هنر ضدآمریکایی ایران است، گفت: هنر انقلابی ما به این نام در جهان شناخته نشده است و وقتی در جهان از هنرمند ضدآمریکایی و موسیقی ضدآمریکایی سخن می‌گویند از ویکتور خارا یا یا پابلو نرودا یاد می‌شود اما از احمد علی راغب و اسفندیار قره باغی ما و حمید سبزواری و علی معلم یاد نمی‌شود.

اولین جشنواره موسیقی ضدآمریکایی برگزار می‌شود

مسئول ستاد برگزاری نخستین جشنواره شعر و موسیقی ضد آمریکایی «طبس» از رونمایی آلبوم اشعار و موسیقی ضدآمریکایی در ۳۱ خردادماه خبر داد.

اولین فستیوال شعر و موسیقی ضد آمریکایی

اولین فستیوال شعر و موسیقی ضد آمریکایی طبس قرار بود پنجم اردیبهشت ماه مصادف با سالروز واقعه طبس توسط دفتر مطالعات جبهه فرهنگی در تهران برگزار گردد. اما تاریخ این فستیوال به ۱۲ تیرماه تغییر یافته است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.