راز علاقه فرانسوی‌ها به «مسعود»

«محمدحسین جعفریان» مستندساز ایرانی در بخشی از خاطراتش گفت: عاقبت «ملاقربان» را متقاعد کردند به احمدشاه مسعود بگوید بحث را تمام کند، وی نزدیک ما آمد و گفت: آمر صاحب شما به فکر ادبیات هستید نه عملیات اما مسعود گفت: مگر نمی‌فهمی که کلکی (تمام) این عملیات از خاطر (برای) ادبیات است.

کبریت کم‌خطر؛ آشتی سیاسیون با طنز

محمدحسین جعفریان گفت: انتشار «کبریت کم‌خطر» باعث نوعی آشتی بین سیاسیون و اهل طنز می‌شود، چرا که به آن‌ها یادآوری می‌کند، در تمام این سال‌ها طنز منتشر شده و آسیبی برای کسی نداشته است و باعث می‌شود ترس سیاسیون از طنز بریزد.

شعر تازه جعفریان برای شهدای مدافع حرم

بیا سعدی از اینجا کن طوافی | بر این مردان سر بر تن اضافی || تو با یک قافیه در عشق ماندی | دمشق آنک پر است از این قوافی

فریب مردم با تبلیغ محصولات خارجی

نمی دانم تا به حال گذرتان به داروخانه‌ای برای خرید لوازم بهداشتی افتاده است یا نه، بسیار پیش می آید که به دنبال مثلاً یک محصول بهداشتی تولید داخل هستید. مثلاً یک شامپوی وطنی، یا یک کرم و امثالهم و فروشنده چپ و راست به شما پیشنهاد نمونه‌های خارجی را می‌دهد.

«چه کسی ما را کشت؟» در سینما‌حقیقت

روز 17 مرداد سال ۱۳۷۷ و شهادت ۹ نفر از دیپلمات‌های ایرانی در مزار شریف بعد از گذشت ۱۶ سال، چون رازی سر به مُهر است و محمدحسین جعفریان با ساخت مستند «چه کسی ما را کشت؟» تلاش کرده تا کنکاشی پیرامون این موضوع داشته باشد.

شعر طنز حاج علی انسانی در سه نقطه

شماره صفر ماهنامه سه نقطه که عنوان «اخرین مجله طنز فارسی» را نیز بر خود دارد با انتشار شعر طنزی از حاج علی انسانی مداح اهل بیت (ع) منتشر شد.

ماجرای عجیب عکس‌ مشهور جنگ بوسنی

«خبرنامه دانشجویان ایران» گفتگویی با محمدحسین جعفریان منتشر کرده(اینجا) که حاوی نکات خواندنی و جالبی است. اما شاید یکی از جذابترین و در عین حال تاسف برانگیزترین جای آن مصاحبه روایتی است که جعفریان از خباثت یک خبرنگار معروف روایت می‌کند. در این بخش از گفتگو آمده است: وقتی که آمریکایی ها بعد از 11 سپتامبر […]

امیرخانی، شهیدی‌فر و طالبی به‌سوریه می‌روند

در ادامه همراهی هنرمندان ایرانی با کاروان بین المللی «زائران صلح سوریه»، «رضا امیرخانی»، «ابولقاسم طالبی» و «محمدرضا شهیدی‌فرد» نیز اعلام کردند با هیئت ایرانی این حرکت راهی دمشق خواهند شد.

گفت و گو با فرزند احمدشاه مسعود؛ «عملیات ما برای ادبیات‌مان است»

من در ایران زبانم را آموختم و ریشه ی عشق به این زبان و فرهنگ در آن دیار در من جوانه زد و پرورش یافت. تا زبانم به پارسی می چرخد ایران را فراموش نخواهم کرد. از ایران خاطرات بسیاری دارم و نمی دانم از کدام شان بگویم. از مدرسه بگویم یا تعطیلات، از بوی عید بگویم یا چهارشنبه سوری. از سفر شمال بگویم یا اصفهان.

مدیران‌‌ فرهنگی‌ انگشتان شاعر انقلاب‌ را شکستند

همان انگشتانی که بهترین شعرهای جنگ و انقلاب و عالی‌ترین متون ادبی انقلاب اسلامی را نوشت، به‌خاطر عدم تمدید یک دفترچه، شکست! اما هیچ اتفاقی نیفتاد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.