دو بهانه برای قدرشناسی مقام هنر و هنرمند

باید موسیقی متعهد را به سبد فرهنگی مردم باز گردانیم و این نیل جز با قدرشناسی اساتید برجسته این مسیر ممکن نیست. عرصه نوپای موسیقی جوان انقلاب بسیار نیازمند حمایت، توزیع و نقدمنصفانه است.

نگاه مردانه‌ای بر سینمای ما حاکم است

عباس رافعی گفت: «فصل فراموشی فریبا» روایت کننده بخشی از مشکلات اجتماعی زنان است و به هیچ عنوان سیاه نمایی نیست اما نگاه حاکم بر سینمای کشور ما نگاهی مردانه است.

دروغ پردازی VOA در مورد استاد لطفی

مرحوم استاد «محمدرضا لطفی» با آنکه چهره‌ شناخته شده ای برای علاقمندان موسیقی‌ سنتی بود، اما از حیث ناگفته ماندن سوابق انقلابی و دینی‌اش، هیچ‌گاه آنطور که باید معرفی نشد. به خصوص که متعاقب طرح انتقادات صریح و بی پرده از دوست و همکار سابقش «شجریان» ، توسط بسیاری از رسانه‌های مدعی حمایت از هنر […]

لطفی صدای اعتراض در برابر موسیقی کاخ و کافه بود

روح آن اعتراضِ عمیقاً فرهنگی و معنوی بود که هیچ وقت جان او را رها نکرد؛ چنانکه در ایام فتنه سال 88 و در میانه موج‌سواری‌های فرصت طلبان، به فریاد آمد و کوس رسوایی هم‌صدایان با صدای آمریکا و انگلیس را نواخت. لطفی نمی‌توانست خوش‌رقصی‌های سیاسی دوستان سابق خود را با ساز ناکوک اجنبی ببیند و خاموش بنشیند.

معلمِ شاعر، معلمِ ترانه‌سرا، معلمِ مدیر

یادداشت‌هایی در مورد چهارمین جشنواره شعر فجر/ سریال‌های «سال‌های مشروطه» و «در چشم باد»/ انتصاب علی معلم به ریاست فرهنگستان هنر/ درگذشت پرویز مشکاتیان/ اکران «کتاب قانون» – مخاطبی که نام معلم را این روزها در سایت‌های خبری و روزنامه‌ها می‌خواند و تصور می‌کند او نیز پیرمردی است از پیرمردهای همیشگی شعر و ادب، باید بداند معلم کیست و بر فراز چه قله‌ای در کجای سرزمین شعر فارسی ایستاده است…

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.