مارماهیِ انگلیسی در خاکِ خوزستان
«دشتهایِ سوزانِ» صادقِ کرمیار، دستِ مخاطب را میگیرد و او را نه در قابِ تاریخ بلکه در لعابِ رمان و اثرِ ادبی به خوزستانِ دورانِ مظفرالدین شاه قاجار و شیخ خزعل و برادرش مزعل. بعدش هم جنگ جهانی اول و آبهای گلآلودی که به جویِ مردم این دیار رفته و انگلیسیهایی که پیِ ماهیِ خود بودند. افتاده بودند به جانِ خاکِ خوزستان و به شخم کشیدنش برای اکتشاف نفت.
شبح مرگ بر کنفرانسِ سران؛ بغداد در آتش
منصور فریاد زد: جناب سرهنگ! دکل! دکلِ کابل فشار قوی مقابلمان است. از زیرش رد شیم یا از روش؟ عباس بدون اینکه پاسخی بدهد ارتفاع را کمی بیشتر کرد و از روی کابل فشار قوی رد شد. برای لحظهای نوسانات شدید برق، سیستم ارتباطی هواپیما را مختل کرد… به سمت 330 درجه گردش کرد و روی بام شهر قرار گرفت.
سپیدهباوران؛ راوی روایتهایی از امامصدر
شاید خیلیها ندانند شاعر تصنیف معروف «ای به امید کسان خفته ز خود یاد آرید؛ تشنهکامان غنیمت ز احد یاد یارید» که همیشه در ایام مناسبتهای ملی و راهپیمایی 22 بهمن و امثالهم از تلویزیون پخش میشود، یک شاعر افغانستانی است.
گروهی گمنام که کتابهایش رکورد میزنند
گروه شهید ابراهیم هادی از جمله گروههای فعال و خودجوش مردمی و مصداقِ بارزِ جناح مومن فرهنگی است. این گروه کتابهای خود را با همکاری نشر امینان راهی بازار نشر میکند. عمده کتابهای این گروه که عموما نام نویسنده نیز در آنها ذکر نمیشود با موضوع شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس هستند.
برای بچهها چه کتابی بخریم؟!
ناشران کودک و نوجوان هر سال مخاطبان زیادی را به نمایشگاه میکشانند. نمایشگاه کتاب تهران همواره منبع مهمی برای تامین کتب کودک و نوجوانِ خانوادههای ایرانی محسوب میشوند. در این گزارش سعی شده است تعدادی از کتابهای مناسب این گروه سنی و انتشارات آنها معرفی شود.
«عمار» زیر ذرهبین تامل نظری
جشنواره عمار که اکنون مرحله جنینی خود را طی میکند، شاید بعد از شبکه ارتباطی مساجد در دهههای 50 و 60، دومین شبکه ارتباطی بدنه نیروهای مردمی باشد که قرار است فرهنگ و معانی جاری در بطن نیروهای مردمی را بازنمایی کند. فرهنگ و معانیِ خاص زیستیِ این بدنه، پس از پایان جنگ و از ابتدای دهه 70 جایی در شبکههای ارتباطی رسمی و مدرن جمهوری اسلامی پیدا نکرد.
ذبح علم و فرهنگ به پای سازمان تجارت جهانی
قرائن حاکی از آن است که این موضوع، بیش از آنکه تصمیمی کارشناسی و حاصل ارزیابی کارشناسان علمی و فرهنگی باشد، امری تعجیلی و دستوری است. دولت از مدتها قبل عزم خود را برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی جزم کرده است. پیوستن به این سازمان، پیش شرطهایی دارد که یکی از آنها پذیرش موافقتنامه «تریپس» است. موافقتنامهای که کشور متقاضی را ملزم به رعایت مفاد اصلی کنوانسیون برن میکند حتی اگر دولت مزبور عضو این کنوانسیون نباشد. به عبارت دیگر، دولت متقاضی برای عضویت در WTO باید از دروازه کنوانسیون برن بگذرد.
سینما برای مفاهیم بزرگ ساخته نشده
جهان سینما جهان کوچکی است و ظرف خوبی برای حرف های بزرگ نیست. سینما برای مفاهیم بزرگ ساخته نشده و هرگاه هم به دنبال مفاهیم بزرگ رفته به پیچیده نمایی از جنس تارکوفسکی، از جنس فیلم هایی مثل نار و نی در سینمای ایران، از جنس سینمای آقای میرکریمی در حال حاضر دچار می شود.
مصافی با «مستند مصاف»
این اثر نیز مانند آثار پیشین مرکز سفیر حرکتی جسورانه و رو به جلو در جهت تبیین بخشی از تاریخ انقلاب و رفع برخی ابهامها در این مسیر محسوب میشود. یقین آنکه، یک اثر ایدهآل و بلااشکال، بیش از هر چیز نیازمند تجربه است و مرکز مستند سفیر شاید تا چند سال دیگر هم هنوز در مرحله کسب تجربه و آزمون خطا باشند.
- افزایش محدودیتهای متا بر انتشار اطلاعات پیش از انتخابات آمریکا
- معرفی ۵ بازی آنلاین موبایل در سال ۲۰۱۹
- معرفی ۵ بازی برتر در زمینهی دعوای دسته جمعی برای موبایل
- تنوع هتل و هتل آپارتمان برای رزرو در مشهد مقدس
- باورهای غلط درباره دندانپزشکی زیبایی
- یک هدیه تبلیغاتی از جنس آرامش و لذت !!
- ترفندهای کاربردی برای تعمیر یخچال و فریزر
- چرا خرید نهال به صورت آنلاین شامل تخفیف می شود ؟
- ۱۰ توصیه برای بهینه سازی مطالب سایت مانند یک سئوکار حرفهای
- زیباکنار به سمت ویلاهای پیش ساخته میرود
- تو رو خدا لختتر نشو!
- جعبه پیتزا و درآمد خوب فعالان این حوزه
- در مورد لکسوس NX چه میدانید؟
- سویق خوب از کجا بخریم؟
- بررسی چند بانک برتر تست ریاضی تجربی
- معرفی انواع لایت باکس تبلیغاتی
- چرا باید شارژ آپارتمان پرداخت کنیم؟
- ۸ مزیت خرید هاست حرفه ای برای کسب و کار شما
- اهمیت استفاده از تریلی تراکتور
- مجتمع فنی تهران نمایندگی انقلاب
Sorry. No data so far.
Sorry. No data so far.