روایتی از غربت خالق سرودهای انقلاب

دبیر سابق شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور با انتقاد از توجه ویژه مسئولان ارشاد به یک گروه موسیقی زیرزمینی، به روایتی از غربت محمدعلی ابرآویز، خالق سرودهای انقلاب پرداخت.

مراسم ختمی چنین سوت و کور

رئیس موسسه هنرمندان پیشکسوت گفت: برای مراسم ختم محمد علی ابراویز از بسیاری از هنرمندان و مسئولان کشور دعوت کرده بودیم تا در این مراسم شرکت کنند، اما متاسفانه مراسم ختم ایشان با عدم حضور هنرمندان و مسئولان و سوت و کور برگزار شد.

پیکر محمدعلی ابرآویز تشییع شد

مراسم تشییع هنرمند پیشکسوت موسیقی، محمد علی ابرآویز، خالق بسیاری از سرودهای دهه اول انقلاب، صبح امروز یکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۲ از مقابل تالار وحدت برگزار شد.

نگاهی به زندگی و فعالیت‌های هنری استاد محمدعلی ابرآویز

سرودهای خاطره‌انگیزی که ابرآویز در طی شش ماه مانده تا پیروزی انقلاب تولید کرد، نه تنها تا ماه ها پس از پیروزی انقلاب از رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی ایران بازپخش می شد و به مردم مبارز ایران روحیه و انگیزه می‌بخشید، بلکه هنوز هم که هنوز است هر گاه که پخش می شود برانگیزاننده احساس و یادآور آن روزهای خدایی است.

خالق سروده‌های انقلابی: بیماری‌ام از تنهایی است

اگر به خانه بروم دوباره به تنهایی باز می‌گردم و این تنهایی دارد مرا خفه می‌کند، وقتی یادم می‌‌فتد که باید به خانه و تنهایی برگردم، غمگین می‌شوم.

خاطرات خواننده‌ «بوی گل سوسن و یاسمن آید…»

آهنگساز «بوی گل و سوسن و یاسمن آید» گفت‌: با نزدیک شدن به روزهای نخست انقلاب فعالیت‌های هنری ما به صورت مخفیانه انجام می‌شد، به طوری که شب ها که حکومت نظامی شروع می‌شد، ما به استودیو می‌رفتیم و تا صبح بیرون نمی آمدیم.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.