چاپ چهارم رمانی از دل زندان‌های ساواک

رمان «سالار» نوشته محمدعلی گودینی که درباره زندان‌های ساواک است، به چاپ چهارم رسید.

نعمت‌الله سعیدی؛ حکیم روزنامه‌نگار

برخی از شاعران در طول تاریخ اگر می خواستند گوهر شعری را خرج کنند جز در خاندان عصمت و طهارت و وابستگان به آنها و در درگاه اجتهاد و ولایت، این را در جای دیگری خرج نکردند و به نظر من آقای سعیدی یکی از کسانی است که بر این اعتقاد پابرجاست و شعر خودش را حرام جاهای دیگر نکرده است.

اگر گودینی کمونیست شده بود!

مجتبی رحماندوست گفت: با نگاهی به شرح حال گودینی این سؤال برایم ایجاد شد که چرا وی کمونیست نشده؟ زیرا اگر کمونیست شده بود امروز بهتر تحویلش می‌گرفتند.

سهم جانباز اعصاب و روان از ادبیات دفاع مقدس

همه این مسائل و بسیاری دیگر که جای پرداختن به آنها در این مجال نیست، می‌تواند دستمایه‌ای برای نوشتن از آنها باشد آن هم در قالب رمان یا داستان. اما واقعاً ادبیات داستانی ما بعد از جنگ تا چه اندازه به بازنمایی وضعیت این دسته از افراد که مستقیماً در جنگ حضور داشته‌اند، پرداخته است؟

«سایه اژدها» با موضوع تولید ملی منتشر شد

این نویسنده با بیان اینکه جامعه ایران در حال گذر از تولید سنتی به مدرن است، اظهار داشت: برای نوشتن «سایه اژدها» در محیط‌های کارگری تحقیق کردم و از نزدیک با مشکلات تولیدکنندگان، کارفرمایان و کارگران آشنا شدم و امیدواریم این اثر تلنگری باشد به مسئولان.

رمان‌های انقلاب٬ باید جهانی شود

محمدعلی گودینی٬ نویسنده «تالار پذیرایی پایتخت» با اشاره به اینکه رمان‌های انقلاب می‌تواند مخاطبان جهانی داشته باشد، اظهار داشت: یکی از دلایل مطرح شدن انقلاب کبیر فرانسه نگارش رمان «بینوایان» اثر ویکتور هوگو بود. نویسنده این کتاب زمانی اثرش جهانی شد که حوادث انقلاب کبیر فرانسه را بیان کرده بود و این اثر در تیراژهای میلیونی به چاپ رسید و توانست در سطح جهان مخاطب پیدا کند.

جای کارگران در ادبیات داستانی ما کجاست؟

محمدعلی گودینی می‌گوید: کسی نتوانسته ادبیات کارگری را از کار دربیاورد. چون هیچ یک از آنها در محیط کارگری نبودند و آن را لمس نکردند. ادعایی ندارم، اما حداقل سه چهار مجموعه داستان کارگری و دو سه رمان کارگری دارم. در مجموع ندیدم یک داستان‌نویس توانا، توانایی‌‌اش را در این راه به کار ببرد.

رمان «تالار پذیرایی پایتخت» روایت ضربه‌ اصلاحات ارضی به محرومین

داستان مربوط به اصلاحات ارضی شاه و درآوردن زمین های کشاورزی از دست مالکان و تقسیم آن بین رعیت هاست. رعیت های بیچاره که شیرینی طرح در ابتدای مالک شدن زیر زبانشان رفته، پس از مدتی با همدیگر کنار نیامده و کار به درگیری می کشد.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.