نان شب و آرمان‌های جهانی در داستان

مخاطبان این نشریه خواننده تجربیات نویسندگی رضا امیرخانی و نقد مسعود فراستی از فیلم اقتباسی «خوشه‌های خشم» در جدید‌ترین شماره آن هستند.

چرا روشنفکرها به «فردی» حمله می‌کنند؟

فردی، نویسنده‌ای است که جزو قبیله روشنفکرهای خودبین نیست و نیازی به این جماعت ندارد و هنوز خاک قبرش سرد نشده، رسانه بی‌بی‌سی فارسی جار و جنجال راه می‌اندازد که بیایید پیدایش کردم. این آدم به انقلاب کمک کرده و نویسنده‌های مسسلمان را پر و بال داده. مگر خود فردی این چیز‌ها را انکار کرده بود؟

این تازه اول کار است؛ دوباره ماییم و کارهای نکرده و راه‌های نرفته

حالا دوباره ماییم و کارهای نکرده و راه‌های نرفته و یک فرصت چند ساله دیگر برای تقویت توان­‌ها و بازیابی آرایش تهاجمی. خیلی شرایط پیچیده­‌ای نیست. مثل همین چهار سال و هشت سال گذشته و «هشت سال­»های قبل.

«داستان» این بار به احترام اقای داستان کوتاه

در 132 صفحه این شماره از «داستان» گفتارهایی درباره رمان سفارشی، ادبیات جوانمردی، جایگاه طنز در داستان‌نویسی معاصر، آموزش داستان‌نویسی، کاربرد قصه کوتاه و ساده در انیمیشن و اقتباس سینمایی از رمان‌های «پرواز بر فراز آشیانه فاخته» و «شب‌های روشن» منتشر شده است.

بعضی جلال را هم نویسنده نمی‌دانند

آل احمد در اورازان که در واقع یک تک نگاری مردم شناسانه است، درباره سرزمینی که در آن متولد شده، کاملا فضای درام در ان وجود دارد. شما می توانی .وقتی آن را می خوانی، لذت ببری. با این که در مورد جغرافیای یک منطقه است، اما برای شما تصویر سازی می کند و کلا روش سفرنامه نویسی را بعد از خودش تغییر داده است. واقعا چرا او اینقدر راحت می نویسد؟

سفر دشت غریبی است؛ پس نفس تازه کنیم!

ما کار خود را کرده‌ایم. این سکه‌های تقلبی رایج در بازار و این نسخه‌های جعلی کار فرهنگی و این تعداد فرنگی‌کار و این تنبلی‌های بی‌پایان یعنی بالاخره ثابت شد کار فرهنگی حرف اول را اگر نزند حرف دوم را که می‌زند! نشانی‌اش هم میزان کپی‌های جعلی. نشانی‌اش هم تمام یقه سفیدهایی که تا دیروز شرم‌شان می‌آمد نام فرهنگ را بر زبان بچرخانند و امروز به قصد قربت با تسبیحی در دست ذکر هر روزشان شده است ۱۰۰۰ مرتبه «یا فرهنگ» و «یا فرهنگ» و «یا فرهنگ»!

«همسایه‌های با صفای جلال» در اولین شماره «داستان»

اولین شماره‌ی داستان به سردبیری «محمد حسین بدری» منتشر شد.
داستان پرونده‌ی ویژه‌ی این شماره‌ی خود را به بهانه‌ی وفات سیمین دانشور -همسر جلال آل احمد- به بررسی زندگی و افکار جلال اختصاص داده است. داستان هم‌چنین به دلیل انتشار «ارتباط ایرانی» به قلم علی مؤذنی پس از ۱۴ سال مصاحبه‌ی ویژه‌ای با این نویسنده‌ی نام آور کشورمان داشته است.

مردم با دیدن برنامه‌های ماهواره از تلویزیون انتقام می‌گیرند!

اگر هر رسانه‌ای، نسبت درستی با مردم اطراف خودش برقرار کند و قدری به مردم نزدیک شود، همه‌ی این فاکتورها مانند دینی یا انقلابی یا مانند آن را خواهد داشت.

را‌زهای نادرطالب‌زاده در دوره جدید نشریه «مهرنو»

در این شماره که جلد خود را به بررسی برنامه راز نادر طالب‌زاده اختصاص داده، گفت‌وگوهایی با محمدعلی علومی نویسنده، دکتر ابراهیم رزاقی اقتصاددان، دکتر ابراهیم فیاض جامعه‌شناس، حبیب‌الله کاسه‌ ساز تهیه کننده، دکتر کارن ابری‌نیا استاد فیزیک دانشگاه تهران، دکتر حسن سلمی نایینی مدیرکل دانشجویان خارج وزارت علوم و… به چاپ رسیده است.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.