دو- صفر به نفع علی مطهری

حمله به مطهری در شیراز و پرتاب سنگ و گوجه به وی به تعطیلی سخنرانی وی در دانشگاه شیراز منجر شد.

بی‌انصاف‌تر از آمریکا

تمام سرویس‌های اطلاعاتی، اندیشکده‌ها و دانشگاه‌های غربی می‌گویند ایران راه طولانی را در زمانی کوتاه طی کرده اما احمد شیرزاد می‌گوید کلا خبری نیست، چرا که اساسا نمی‌داند خبر کدام است و کدام نیست!

نگاهی سیاسی به تشییع یک فرد غیرسیاسی

باید جامعه را عادت داد؛ هم به مدارا و تحمل مخالف؛ هم به اینکه سطح نگاهش را بالا ببرد و کلان ببیند و یک تجمع چند هزار نفری ساده را حرکتی بزرگ نپندارد.

آیا وزارت‌ارشاد سوابق فتنه‌گران را نمی‌داند؟

سه نفر از اعضای هیأت داوران سیزدهمین دوسالانه عکس ایران کسانی هستند که در جریان فتنه ۸۸ و جشنواره‌های ضد ایرانی و ضد انقلابی فعال بوده‌اند.

پایان رؤیای «شیرین» صلح عبادی

شاید روزی که جایزه صلح نوبل را دریافت کرد، برخی ردای حمایت از حقوق بشر را تنها برازنده او که یک حقوق‌دان بود، می‌دانستند‌ ولی خیلی زود رویای شیرین صلح‌طلبی عبادی راه پایان را در پیش گرفت.

باند خاتمی در پرونده بورسیه‌ها روسیاه شدند

اصولگرایان معتقدند اظهارات اخیر نجفی دروغ بودن ادعای ۳ هزار بورسیه غیر‌قانونی دولت نهم را افشا کرده و رفتار غیر‌انسانی تیم محمد خاتمی نسبت به دانشجویان بورسیه‌شده را ثابت کرد.

تذکر به شورای‌عالی‌امنیت‌ملی درباره خاتمی

عدم‌برخورد با رسانه‌هایی که مصوبه شورای عالی امنیت ملی درباره محدودیت‌های رسانه‌ای محمد خاتمی را نقض کرده‌اند، منجر به بی‌تفاوتی سایر رسانه‌ها نسبت به سایر مصوبات شورای عالی امنیت ملی خواهد شد. چراکه این شائبه را به‌وجود خواهد آورد که منشأ مصوبات نه مختصات و گزاره امنیت ملی بلکه مصالح و نیازهای حزبی و جناحی است.

واکنش فعالان مجازی به لمپن‌های امیرکبیر

بسیاری از حامیان دولت و اصلاح طلبان ترجیح دادند با سکوت کامل در قبال این ماجرا، نسبت به رفتارهای سخیف و عجیب و غریب همفکرانشان در دانشگاه امیرکبیر سخنی نگویند و در این میان تعداد معدودی نیز که نسبت به این مراسم واکنش نشان دادند، بدون هیچ اشاره ای به افتضاح لمپن ها، تنها به برخی شعارهای حامیان دولت اشاره کرده و این مساله را نشانه زنده بودن دانشگاه! دانستند، بدون آنکه توضیح دهند اگر هوچی گری به معنای زنده بودن دانشگاه هاست، پس اساسا هدف دانشجو و دانشگاه چیست؟

عجله روحانی تبعات منفی خواهد داشت

در اثنای دولت هاشمی نارضایتی گسترده‌ای نسبت به گرانی اتفاق افتاد و اعتراض‌های اجتماعی در اسلامشهر، قزوین و مشهد به همین موضوع ربط داده شد. در پایان دولت خاتمی نیز تبعیض اقتصادی باعث برآمدن صدای عدالت شد. عدالتخواهی احمدی‌نژاد هم نتایجی نامطلوب و معکوسی به بار آورد. روحانی اما در همین ابتدای دولت با دستکاری قیمت‌ها و اجرای عجولانه هدفمندی به استقبال تبعاتی می‌رود که دولت‌های دیگر در پایان راه با آن مواجه شدند.

حمله وزیر خاتمی به اعتدال روحانی

وی با بیان اینکه «در این برنامه صد روزه به شدت عقب هستیم» گفت: لازم است که آقای رئيس‌جمهور هفته‌ای دو روزشان را بگذارند برای دیدار با وزرا. ایشان باید تک‌تک وزرا را بخواهند و از آنها بپرسند که در برنامه صد روزه به کجا رسیده‌اید.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.