نکاتی در معایب پیوست به قانون جهانی کپی‌رایت

اگر ایران به این کنوانسیون بپیوندد هزینه راه اندازی هر دستگاه یارانه با نرم افزارهای ساده‌ای چون آفیس و… به بیش از ده میلیون تومان خواهد رسید. حال اگر فرض کنیم مردم این هزینه را بپردازند آیا خود دولت امکان دارد فقط برای رایانه‌های اداراتش این مقدار هزینه کند؟ تازه این پیش پا افتاده‌ترین هزینه ناشی از این مسئله است و باز هم این هزینه‌های مالی در برابر سایر تبعات موضوع چیزی نیست!

معلوم است که گرانی برای عده‌ای خوشایند است

اما آیا بهتر نیست به جای سود یک شرکت آمریکائی، به فکر هم‌وطنانمان باشیم؟ آیا به خاطر منفعت عده‌ای معدود، باید گرانی و رنج به همۀ مردم کشورمان تحمیل کنیم؟

بازخوانی مخالفت‌ها با پذیرش قانون کپی‌رایت

همان‌گونه که گفته شد حقوق مالکیت معنوی به حیطه اختراعات، اکتشافات و تحقیقات علمی نیز تسری داشته و ایران بعد از قول این تعهد، به تعطیل کردن طرح ژنریک دارو و منع کپی‌برداری از دستگاه‌های خارجی به منظور تولید در داخل واردار خواهد شد.

پذيرش كپی‌رايت جهاني؛ ضرر برای همه، سود برای عده‌ای معدود

پس از كش و قوس‌هاي فراوان، وزارت ارشاد لايحۀ عضويت در كنوانسيون برن را به مجلس ارائه كرد كه با استقبال كميسيون فرهنگي مجلس مواجه شده است. در صورت تصويب اين لايحه در مجلس، ايران عضو كنوانسيون برن مي‌شود و ملزم به رعايت قانون كپي رايت دربارۀ محصولات خارجي خواهد بود.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.