کلیپ/ گفتگو متفاوت با «داماد شمخانی» که خود را پیمانکار جا زده است…

۱۰۰۰ متر خلاف ساخته‌م، ۶میلیارد جریمه‌ش رو هم می‌دم/ شاید یکی ۴سر عایله داشته باشه، نمیشه که مجبورش کنید ۳طبقه بسازه!
دوربین مخفی سری هم به ویلای دختر وزیر سابق در لواسان زده است!

شمشیرها بخوابید دعوا سر لحاف است

از آن روز که انقلابیون خسته و پشیمان استارت ستیز علنی با عدالت را زدند، مانور تجمل کار خودش را کرد. در همین دوران بود که امام خامنه ای مدظله العالی همانند پدرانشان مظلومانه فریاد عدالت سر دادند تا خواب را بر اشرافیت فراری از عدالت آشفته کنند. امام خامنه ای حاکمیت بدون عدالت را نامشروع خواندند و دربیانی فرمودند:”مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، تبعیض و نیز عدالت خواهى است. این پایه مشروعیت ماست.”

مرفهان بی‌درد؛ کلید واژه‌ای که گم می‌شود!؟

«مرفهان» ی که دغدغه‌های آن‌ها حول و حوش مد جدید لباس، جدید‌ترین گوشی موبایل، آخرین مدل ماشین و خوش آب و هوا‌ترین جا برای گذراندن تعطیلات پرسه می‌زند؛ و مستضعفان جهان که هیچ، حتی سخن گفتن از مردمی که هر روز چند کیلومتر آنطرف‌تر خانه آن‌ها زندگی متفاوتی دارند، «درد» ی در آن‌ها ایجاد نمی‌کند.

آی برج میلاد! از آن بالا مردم چگونه به نظر می‌رسند؟

اینکه در بلندای برج باشکوه میلاد غذایی سرو می‌شود که عده‌ای با پولش یک ماه زندگی خود را می‌گذرانند لرزه بر انداممان نینداخت. خیلی وقت است این چیز‌ها برایمان عادی شده. راستش مدتی فکرمان رامشغول کرد. خب چه کسی گفته برج میلاد باید مختص از ما بهتران نباشد. پس تفاوت مرفهین بی‌درد با ما چیست؟ اگر غیر این باشد که شکاف طبقاتی محلی از اعراب نخواهد داشت.

علم بهتر است از ثروت و برعکس

کمیسیون فرهنگی اقتصادی «قربون دانشجویان پولی» مجلس شورای اسلامی در راستای تکریم جایگاه علم و دانشگاه، مسابقه‌ای با عنوان «علم بهتر است از ثروت و برعکس» برگزار می‌کند؛ برگزیدگان این مسابقه می‌توانند به صورت مادام‌العمر بعنوان دانشجوی پولی، رایگان ادامه تحصیل بدهند.

بازتولید طبقه مرفه؛ ایجاد شکاف طبقاتی؛ کاهش شأن علم

از دیدگاه دولتمردان و مجلسیان “علم بهتر است یا ثروت؟” خدشه دار شدن جایگاه علم و تنزل دانشگاه به یک بنگاه اقتصادی و محل کسب و یا خرید مدرک از نتایج ناگزیر این طرح خواهد بود. آقایان باید تکلیف خود را روشن کنند که آیا در تصور شما، دانشگاه در نظام اسلامی «کارخانه آدمسازی است» یا یک «بنگاه اقتصادی» ؟

سبد هزینه اقشار مرفه و فقیر مشخص شد

دهک اول به عنوان قشر آسیب پذیر جامعه 46.5 درصد درآمد خود را به مسکن اختصاص می دهد، ضمن اینکه 35.7 درصد هزینه های این دهک برای تامین مواد خوراکی از قبیل نان، لبنیات، روغن و شکر و 3.3 درصد برای پوشاک اختصاص دارد.

مستضعفين کجا از خود بگويند؟

ازسويي صاحبان زر و زور و تزوير يا همان توان گران و رفاه زدگان و مرفهين بي درد بر پايه ي توان حاصل از قدرت و ثروت خويش و منزلت اجتماعي… علاوه بر اين که خود هيچ گونه ترسي به دليل بي نيازي و اغناء در طرح مطالبات خود ندارد، به دلايلي که گفته شد، به راحتي صاحب تريبون مي گردد. از سويي به علت تمکن خود آن ها نيز مي توانند تريبون هاي جديد براي خود ايجاد کنند يا حتي تريبون هاي موجود در جامعه را به نفع خويش مصادره کنند… نتيجتا فقرا و مستضعفان هيچ تريبوني در جامعه نمي يابند و از سويي تريبون ها نيز در دست کساني قرار مي گيرد که خود طعم فقر و استضعاف را نچشيده اند

به داشتن چنین آشوبگرانی افتخار می‌کنیم

انقلاب اسلامی قرار بود انقلاب مستضعفان باشد. انقلاب ما انقلاب اسلامی است. اسلام پابرهنگان زمين، اسلام مستضعفين، اسلام رنجديدگان تاريخ… فکر می کردند برای مستضعفان که بنیاد و کمیته هست. حال بهتر برویم با تمدن ها گپی خودمانی بزنیم. اما انقلاب همچنان زنده بود و انقلابیون بیدار ملت مستضعف بار دیگر به آرمانهایش بازگشت. این بار گفتمان عدالت سکه رایج بود. این بار بیش از همه مستضفعین…

غم‌های عیدانه، عیدهای غمگین

افرادی که از این پاساژهای مجلل بالای شهر خرید می کردند هیچ صحبتی از گرانی کالاهای شب عید و ناتوانی از خرید نمی‌کردند. فقط مهم بود که کالای مورد نظرشان به دلشان بنشیند و به قواره شان بیاید… اما کاش مي توانستند دراين وانفساي همه گير سري هم به بعضي ها بزنند. به نگاه هاي مشتاق کودکاني که معناي ” ندارم” را نمي فهمند، به دل پردرد پدري که حسرت را مي بيند و زهر شرمندگي را مي نوشد…

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.