غزل مشفق کاشانی در وصف سیدالشهدا

همزمان با سالروز تولد مشفق کاشانی اقدام به انتشار چهار غزل منتشر نشده از این استاد غزل کرده که در ماه‌های آخر حیاتش به نظم درآمده است. شاعر در یکی از این غزلیات به جایگاه سیدالشهدا علیه السلام در عرصه عشق اشاره کرده است.

مشفق کاشانی؛ معلم شاعر

اشعار مشفق تلفیقی از اندیشه و عواطف در ظرف شعر کلاسیک بود و با وجود اینکه زبان و فرم اشعار وی غالبا سنتی است، اما مضامینی که در شعر استخدام می‌کرد هیچگاه کهنه و تکراری نبود. و البته همین نازک‌بینی و مضمون پردازی‌‌، رگه‌های سبک هندی را در اشعار او به نمایش می‌گذارد و هر چند واژگان قدیمی هستند اما نگاه به آن‌ها از زاویه‌ای جدید برای خواننده لذت بخش خواهد بود

نظر رهبر انقلاب درباره «مشفق کاشانی»

رهبر معظم انقلاب در خصوص مشفق و اشعارش عقیده دارند: علاوه بر جنبه‌ شعری محض، دو خصوصیّت دیگر هم در آقای مشفق هست که قابل توجّه است.

تجلیل از محمدرضا سهرابی‌نژاد در شب شاعر

محمدرضا سهرابی‌نژاد مانند بسیاری از دیگر شاعران انقلاب در قالب‌های گوناگون غزل، رباعی، دوبیتی و حتی شعر سپید ذوق‌آزمایی کرده است اما بیشتر به رباعی‌سرایی اشتهار دارد. رباعیات او با الهام از فرهنگ سنتی و ادبی شاعر، حوادث روز انقلاب را به تصویر می‌کشد. تاثیر هویت‌های ملی و اسلامی در آثار او همچون دیگر شاعران انقلاب پیداست.

«مشفق» حلقه اتصال شعر دیروز و امروز است

سعید بیابانکی از کمتر دیده نشدن شعر و ادبیات علی رغم افزایش رسانه‌های مکتوب و مجازی خبر داد و گفت: استاد مشفق کاشانی، حلقه اتصال شعر دیروز و شعر امروز است.

رهبر انقلاب فرمودند شعر آقای مشفق را بخوان

آئین نکوداشت شاعر معاصر استاد عباس کی‌منش مشهور به «مشفق کاشانی» با عنوان «به رنگ آئینه » شامگاه گذشته 21 مرداد با حضور سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم در تالار وحدت برگزار شد.

بیانات رهبر انقلاب در نکوداشت مشفق کاشانی

شعر ایشان در خدمت هدفها قرار میگیرد؛ در خدمت هدفهای دینی و هدفهای انقلابی. از اوّل انقلاب – از قبل انقلاب هم شاید همین‌جور بوده؛ امّا آنچه من اطّلاع دارم در دوران انقلاب ]است[- شعر ایشان، چه شعر مذهبی و به اصطلاح شعر آئینی‌ای كه ایشان گفتند در مدایح و در موضوعات مربوط به ائمّه (علیهم السلام)، و چه شعرهایی كه درباره‌ی مسائل انقلاب گفتند، همه‌ی اینها شعرهای مفید و اثرگذاری است.

تقدیر از 3شاعر پیشکسوت ولایی

میرشکاک گفت: سابقه شعر ولایت به صدر اسلام و زمانی برمی‌گردد شعر حسان بن ثابت انصاری در واقعه غدیر خم برمی‌گردد و تا کنون این گونه شعری در فارسی و عربی و هر زبانی که مسلمانی به آن تکلم می‌کند ادامه یافته است.

مشفق کاشانی؛ معلم شاعر

اشعار مشفق تلفیقی از اندیشه و عواطف در ظرف شعر کلاسیک است و با وجود اینکه زبان و فرم اشعار وی غالبا سنتی است، اما مضامینی که در شعر استخدام می‌کند هیچگاه کهنه و تکراری نیستند. و البته همین نازک‌بینی و مضمون پردازی‌‌، رگه‌های سبک هندی را در اشعار او به نمایش می‌گذارد و هر چند واژگان قدیمی هستند اما نگاه به آن‌ها از زاویه‌ای جدید برای خواننده لذت بخش خواهد بود

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.