معماری معاصر و فقدان مضامین اسلامی

معماری عرصه‌ی بروز روحیه‌ها، حالت‌ها، آرمان‌های انسان‌ها و نیز عرصه‌ی تلاقی فرهنگ، دین، هنر و فن است و به بیانی ساده معماری تبلور فرهنگ و اندیشه‌ی انسان و تجلی عینی ارزش‌های هر ملت است. روح هر ملت در ارزش‌های دینی آن نمایان است و ارزش‌های دینی، عمیق‌ترین و لطیف‌ترین بخش فرهنگ به شمار می‌آید.

تصاویر:بهترین سازه‌های موقت 2014

در سالی که گذشت معماران ساختمان‌هایی موقتی و کم هزینه ارائه دادند که بهترین آنها را در تصاویر مشاهده می‌کنید.

معماران ایرانی میزبان هنرمندان شرقی

به ابتکار عمل جمعی از معماران ایرانی شهرهای تهران، اصفهان و کاشان با همایش «ریشه‌ها و پیوندها در هنر و معماری شرق» هفته اول مهر میزبان معماران و هنرمندان شرقی از کشورهایی چون هند و پاکستان خواهند بود تا هنرمندان حرفه‌ای عرصه معماری و صنایع دستی درباره ریشه‌های مشترک و تجربیات مدرن خود به گفت‌وگو بنشینند.

تهران، شهری برای زندگی‌های دشوار

طرح‌هایی مانند یک دوربرگردان ساده، تعریض یک معبر تا طراحی میادین و… نیز جزو اولویت کاری کمیسیون معماری و شهرسازی است. حفظ و صیانت از فضای سبز و باغ‌ها به دلیل حضور من در کمیسیون ماده هفت نیز بخش دیگر از اولویت‌های خواهد بود که در این دوره پیگیری می‌شود. درحال حاضر ما الگوی خاصی برای به‌کارگیری و استفاده از فضای سبز نداریم و باید با طراحی یک جزوه راهنما، نوع پوشش گیاهی هر منطقه را که کمبود آن احساس می‌شود مشخص کنیم و در اختیار سازندگان بنا قرار دهیم تا نیاز هر منطقه با کمک مالکان برطرف شود.

محسن هاشمی رئیس شورای عالی معماری دانشگاه آزاد شد

در دومین جلسه شورای عالی معماری دانشگاه آزاد اسلامی، اهم وظایف شورا توسط محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه تبیین شد.

انتقاد حائری شیرازی از ترویج معماری غربی

نماینده مجلس خبرگان با انتقاد از ترویج سبک های غربی در معماری ساختمان ها، ابراز داشت: تربیت شدگان اهل بیت(ع)، خانه ای وسیع، اما ساده و بی آلایش دارند و بدین وسیله از بسیاری از مشکلات در امان هستند.

عکس: نتایج تراکم‌فروشی در نمای شهر مشهد

این عکس‌ها در فروردین ۹۲ گرفته شده‌اند و نشان از بد‌تر شدن روز به روز وضعیت اطراف حرم دارند.

فرهنگ غربی رقیب طبیعت است، ما رفیق آن

اگر فرهنگ ایران را نگاه کنیم می‌بینیم در دوره‌های تاریخی‌اش بلندمرتبه‌سازی نداشته ولی وقتی فرهنگ کشورهای اروپایی را بنگریم مشاهده می‌کنیم مثلا در رم باستان، ایتالیا و حتی مغرب ساختمان‌های بلندمرتبه ساخته می‌شده است. اما سنت ایرانی زندگی در کنار خاک و طبیعت و نزدیک زمین بوده است.

آیا مردم ایران لایق شهری مانند تهران‌اند؟

ظاهر به هم ریخته و غالبا کثیف شهری روح انسان را خسته می‌کند. ساختمان‌ها و برج‌هایی که نمی‌گذارند شما چشمتان به آسمان بیافتد هر کدام به یک رنگ و طرح و اندازه در کنار هم با بدسلیقگی چیده شده‌اند. این موضوع برای مردمی که چندین ساعت از شبانه روز در خیایان‌ها هستند عذاب آور است.

سوالات موسوم به «استفتائات شهرسازی رهبر انقلاب» مورد تایید دفتر ایشان نیست

بنده هم مشاهده كردم. اولاً باید بگویم كه این مطالب در قالب استفتاء نمی‌گنجد و اصلاً استفتاء نیست. نكته‌ی دوم این‌كه انتساب این پاسخ­‌ها به رهبر انقلاب و دفتر استفتائات ایشان صحیح نیست. بنده تكذیب می­‌كنم كه پاسخ به این سؤال‌ها مربوط به رهبر انقلاب و یا دفتر استفتائات ایشان باشد. بنابراین پاسخ­‌ها قابل تأیید نیستند.

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.